Απολογήθηκε αλλά δεν αρκεί

Ο Δώνης είχε την ευθιξία και εξυπνάδα να απολογηθεί για την εικόνα εξαθλίωσης που παρουσίασε σήμερα ο ΑΠΟΕΛ. Είπε επίσης ότι πρέπει να μάθουμε από το παιχνίδι. Εκείνος πρώτα από όλους και μετά οι παίκτες του…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

“Πρέπει να απολογηθούμε για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που ήταν καλύτερος και μας κέρδισε εύκολα. Αιφνιδιαστήκαμε και στράβωσε το παιχνίδι πολύ νωρίς. Στα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν πίσω με 3-0 και δεν βρήκαμε ποτέ τα αποθέματα να αντιδράσουμε. Ήταν μια κακή μέρα για εμάς. Δεν θα πω να ξεχάσουμε το παιχνίδι αλλά πρέπει να μάθουμε απ’ το παιχνίδι”.

Για το λόγο που ήρθε η συντριβή: «Όταν ένα παιχνίδι ξεκινάει τόσο άσχημα, πρέπει να δούμε για ποιο λόγο αιφνιδιαστήκαμε. Τη συγκεκριμένη ήττα δεν μπορούμε να τη χωνέψουμε αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν δικαιούμασταν κάτι άλλο».

Για το αν αυξήθηκε η πίεση στην ομάδα μετά τη σημερινή ήττα: «Θεωρώ ότι κάθε ήττα στο ποδόσφαιρο σου φέρνει πίεση αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μας έχουν συνηθίσει στην πίεση του πρωταθλητισμού και νομίζω ότι θα ανταποκριθούμε καλύτερα από το επόμενο παιχνίδι».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X