ΑΠΟΕΛ Vs Atletico Madrid 1-1

Μπορεί να θέλαμε τη νίκη για να ελπίζαμε στην εξασφάλιση της 3ης θέσης αλλά αυτή δεν ήρθε αφού παρά τη θέληση όλων μείναμε στην ισοπαλία. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία αφού παρά την άσχημη αγωνιστική κατάσταση των Ισπανών, ούτε το ΑΠΟΕΛ μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω. Το γρήγορο γκολ του Μίρο αποτέλεσε το ιδανικό ξεκίνημα αλλά δεν υπήρξε συνέχεια αφού η ομάδα μας δεν μπόρεσε να απειλήσει στο υπόλοιπο του αγώνα.

Με διάταξη 4-4-2 παράταξε την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς βάζοντας τον Νεκτάριο δίπλα από τον Μιροσάβλιεβιτς και τον Πίντο στο αριστερό άκρο. Ο Κοσόφσκι επανήλθε στην εντεκάδα ενώ τις υπόλοιπες θέσεις πήραν οι γνωστοί ύποπτοι. Το ξεκίνημα για την ομάδα μας ήταν ιδανικό αφού στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση καταφέραμε να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ. Στο 5′ και μετά από σέντρα του Νεκτάριου ο Μίρο καλά τοποθετημένος στην μικρή περιοχή με πλασέ έκανε το 1-0.

Το γκόλ δε βοήθησε στη συνέχεια αφού η Ατλέτικο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κράτησε περισσότερο την μπάλα και με την πίεση που εξάσκησε δεν μας επέτρεψε να οργανωθούμε σωστά. Οι Πίντο και Κοσόφσκι προσπάθησαν αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ενώ ούτε και οι επιστροφές του Μίρο δεν μπόρεσαν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα και να ενώσουν τις γραμμές.

Οι Ισπανοί από την πλευρά τους είχαν την κατοχή αλλά ήταν ακίνδυνοι αφού στηρίζονταν απελπιστικά στις ατομικές προσπάθειες των Φορλάν και Αγκουέρο οι οποίες όμως δεν ήταν ολοκληρωμένες.

Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα μας κράτησε εύκολα το υπέρ της σκορ αλλά η ανησυχία ότι μπορούσαμε να πάθουμε τη ζημιά γυρόφερνε στο μυαλό όλων. Αυτό επιβεβαιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο αφού η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια. Η Ατλέτικο στο 60′ εκμεταλλεύτηκε του κενούς χώρους και ο Σιμάο μετά από ασταθή απόκρουση του Χιώτη έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το 1-1 έφερε αδικαιολόγητα την απογοήτευση αφού όπως φάνηκε και στη συνέχεια στο μυαλό των παικτών μας ήταν να διαφυλάξουν το μηδέν παθητικό παρά να πετύχουν δεύτερο τέρμα. Ο Γιοβάνοβιτς με τη σειρά του από τον πάγκο προσπάθησε μετά την ισοφάριση να αλλάξει κάποια πράγματα αλλά ούτε και αυτό βοήθησε. Οι Μπρέσκα, Μπρόερς και Ζεβλάκοφ που πέρασαν διαδοχικά στον αγωνιστικό χώρο δεν μπόρεσαν να κάνουν την ατομική ενέργεια που θα άλλαζε τα δεδομένα.

Οι Ισπανοί με τη σειρά τους ήταν ευχαριστημένοι με την εξέλιξη του αγώνα και σαν αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα στα τελευταία λεπτά έπεσε κατακόρυφα. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή έφερε το χειροκρότημα από τον κόσμο αφού παρά την απογοήτευση της ισοφάρισης το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο ενώ το ΑΠΟΕΛ μας έκανε για ακόμα μια φορά περήφανους.

Από την ομάδα μας ξεχώρισαν οι Μιχαήλ, Μοραίς ενώ ο Μιροσάβλιεβιτς έδειξε να βρίσκει τον καλό του εαυτό.

ΑΠΟΕΛ
Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Ηλία (69′ Μπρέσκα), Ζόρζε, Κόντης, Μιχαήλ (71′ Μπρόερς), Μοραίς, Πίντο, Κοσόφσκι (77′ Ζεβλάκοφ), Αλεξάνδρου, Μιροσάβλιεβιτς

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!