ΑΠΟΕΛ Vs Ερμής 5-1

Η ομάδα μας έκανε τα απαραίτητα και με δεύτερη νίκη πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου σε έναν αγώνα όπου ο Δώνης είχε την ευκαιρία να δει πως μπορεί να λειτουργήσει η ομάδα με εκτεταμένο rotation. Ανάμεσα σε άλλα θα είδε και αυτός την ομάδα να παρουσιάζει αμυντικά κενά αλλά και να είναι αποτελεσματικός λόγω της ποιότητας συγκεκριμένων παικτών.

Το γρήγορο γκολ του Ποτέ έκανε πιο εύκολα τα πράγματα έστω και αν ισοφαριστήκαμε άμεσα. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν απρόσμενα ο Ντελατόρε που μέσα σε 30 λεπτά πέτυχε τρία τέρματα

Ο Δώνης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που τον είχαν ανάγκη έτσι οι Βούρος, Καρλάο και Φαρίας ήταν βασικοί. Η πιο ακραία κίνηση του προπονητή μας ήταν η τοποθέτηση του Ορ στον κεντρικό διάδρομο σε ρόλο συνδετικού κρίκου στη μεσαία γραμμή.

Αυτός που είχε καλή παρουσία ήταν ο Φαρίας που ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχε καλές ενέργειες.

Ιδιαίτερη κριτική για τον αγώνα δεν μπορεί να γίνει αφού το γκολ του Μαρκή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα με αποτέλεσμα το δεύτερο ημίχρονο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Ντελατόρε που μπήκε στον αγώνα στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου έκανε παραπάνω από αισθητή την παρουσία αφού ήταν ο σκόρερ των δυο γκολ με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ:
Γκουτίνιο, Αντωνίου, Αλεξάνδρου, Βούρος, Καρλάο, Φαρίας, Εμπεσίλιο (63΄Ντελατόρε), Μακρής (63΄ Σόουζα), Αλωνεύτης, Ορ (69΄ Σάλαϊ), Ποτέ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X