ΑΠΟΕΛ Vs Dudelange 3-4

Νύχτα ντροπής και πισωγυρίσματος μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή αφού ο ΑΠΟΕΛ φανέρωσε όλων των ειδών τις αδυναμίες που οδήγησαν στην ήττα από τη χειρότερη ομάδα του θεσμού του Europa League.

Η Ντούντελανζ εκμεταλλευόμενη την ανυπαρξία του ΑΠΟΕΛ σε επίπεδο τακτικής και απόδοσης προηγήθηκε με 0-2 αλλά ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο έφερε την ανατροπή σε 3-2. Αντί όμως να εκμεταλλευτούμε το γεγονός η χαλάρωση και τα παιδικά αμυντικά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στους Λουξεμβουργιανούς να πετύχουν δυο τέρματα και να φύγουν από το ΓΣΠ θριαμβευτές.

Ο στόχος της πρόκρισης γίνεται τρομερά δύσκολος.

Η ήττα είναι ένα ηχηρό χαστούκι για τον προπονητή που έμεινε στα λόγια. Το πλάνο του Ντολ αποδείχτηκε ανεπαρκέστατο αφού οι τρεις στην άμυνα και η επιλογή του Μπέζιακ τον άφησε εκτεθειμένο.

Η υποτίμηση της Ντούντελανζ έβγαζε μάτια και η χαλαρότητα όλων των παικτών ήταν ένα χαρακτηριστικό που οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα που δεν τιμά κανέναν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ:
Μπέλετς, Μιχαίλοβιτς, Μερκής, Ιωάνν0υ, Μπέζιακ, Γιάκολις (46΄ Τάμαρι), Μάτιτς, Σόουζα (46΄ Ζοαοζίνιο), Γκέντσογλου, Πάβλοβιτς, Ντε Βινσέντι (76΄ Εφραίμ)

Κίτρινες: Γκέντσογλου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!