ΑΠΟΕΛ Vs Οθέλλος 1-1

Διευρύνεται το σερί χωρίς νίκη αφού ούτε η διάθεση των παικτών για να επιστρέψουν στις νίκες ήταν αρκετή για να ξεφύγουμε από την τραγική εικόνα που μας θέλει να κάνουμε όλα όσα πρέπει να χαρίσουμε το πρωτάθλημα του Απόλλωνα. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Οθέλλο. Οι τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίες έφυγαν από το ΓΣΠ με το βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό και μόνο είναι σοβαρή ένδειξη ομάδας που θα χάσει το πρωτάθλημα. Ήμασταν άτυχοι αφού στις καθυστερήσεις η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Κανείς όμως δεν ασχολείται με αυτό αφού οι παθογένειες του ΑΠΟΕΛ είναι τέτοιες που κανείς δεν μπορεί να πιαστεί από τα μικρά και ασήμαντα. Εξάλλου η ομάδα όφειλε να είναι αποτελεσματική και ικανή να κερδίζει στο ΓΣΠ αυτούς που του χρόνου θα αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία.

Η διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα είναι πλέον στους 3 βαθμούς και το μεγάλο ερωτηματικό είναι που θα σταματήσει ο κατήφορος.

Το πλάνο του Φίνκ

Το 4-2-3-1 του Φίνκ είχε κάποιες εκπλήξεις αφού ο Αμορίν ήταν αυτός που επιλέγηκε για να πάρει θέση δίπλα από τον Μοράις ενώ ο Ιωάννου ήταν βασικός παίρνοντας θέση στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής μπροστά από τον Σέρτζιο.

Ο Αλεξάνδρου ήταν στο αριστερό άκρο με τον Ντε Βινσέτι να είναι λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Τζιμπούρ. Ο Καρλάο επανήλθε στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Κακά ενώ ο Ρίισε ήταν και πάλι βασικός.

Ο αγώνας

Το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας μας που έφερε δυο καλές φάσεις με σουτ των Αμορίν και Ρίισε στο 5 και 6 αντίστοιχα δεν είχε ανάλογο συνέχεια αφου σταδιακά ο καλός ρυθμός και οι γρήγορες εναλλαγές της μπάλας δεν είχαν συνέχεια.

Ο Οθέλλος αμύνονταν στο μισό γήπεδο και οι προσπάθειες να αναπτυχθούμε από τα άκρα δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα ενώ η μπάλα δεν μπορούσε να καταλήξει με καλές προϋποθέσεις μεσα στη περιοχή του αντιπάλου.

Με τον Ντε Βινσέτι να δυσκολεύεται αφάνταστα να ανταποκριθείτε στο δημιουργικό του ρόλο το τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν ουσιαστικό νεκρό για την ομάδα μας ενώ στο 40 ο Οθέλλος έλαβε την πρώτη του αξιόλογη τελική όταν η μπάλα πέρασε μόλις έξω μετά από σουτ του Βέρα.

Η προσπάθεια να αρχίσουμε καλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν ορατή στα πρώτα λεπτά αλλά στο 50 ήρθε το σοκ όταν ο Γκριλαλασβίλι με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το 0-1 ήταν οτι χειρότερο αλλά προς πίστη των παικτών βρήκαν τις δυνάμεις να αντιδράσουν και στο 58!ηρθε η ισοφάριση όταν ο Τζιμπούρ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Αμορίν και με πλασέ έστειλε την μπάκα στα δίκτυα.

Το γκολ δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε την ομάδα μας αφού η νευρικότητα ήταν πλέον το κύριο χαρακτηριστικό στις κινήσεις των παικτών. Ο Φίνκ έκανε δυο αλλαγές στο 68 βάζοντας τους Χαραλαμπίδη και Αντωνιάδη στη θέση των Ιωάννου και Καρλάο αντίστοιχα.

Το άγχος ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στις κινήσεις των παικτών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθαρό μυαλό. Παρόλα αυτά δημιουργήθηκαν δυο ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ αρχικά με τον Τζιμπούρ στο 85 και στο τέλος το δοκάρι του Αντωνιάδη στις καθυστερήσεις.

Κίτρινες: Τζιμπούρ, Ντε Βινσέτι, Πάρντο

ΑΠΟΕΛ:
Πάρντο, Καρλάο (66΄ Αντωνιάδης), Κακά, Σέρτζιο, Ρίισε, Αμορίν, Μοράις, Ιωάννου (66΄ Χαραλαμπίδης), Αλεξάνδρου (86΄ Κωνσταντίνου), Ντε Βινσέντι, Τζιμπούρ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!