ΑΠΟΕΛ Vs Πάφος 3-0

Η επιστροφή στις νίκες μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες επιτρέπει στην ομάδα μας να επικεντρωθεί στον αγώνα με την Ντούντελανζ. Οι τρεις βαθμοί ήταν το μόνο θετικό το Σάββατο στο ΓΣΠ αφού η απόδοση της ομάδας μας ήταν και πάλι μέτρια. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, το γρήγορο γκολ του Χαλένιους αντί να βοηθήσει έφερε μια χαλάρωση την οποία από τύχη δεν πληρώσαμε.

Η ομάδα μας κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη πριν το ημίχρονο όταν ο πολύ καλός Τάμαρι πριν το τέλος του πρώτου ημίχρονο με εντυπωσιακή ενέργεια έκανε το 2-0.

Ο αγώνας απόκτησε και τυπικά διαδικαστικό χαρακτήρα όταν στο 58 ο Σάβιτς με κεφαλιά έκανε το 3-0 αφού στη συνέχεια έγινε απλά συντήρηση.

Η εξέλιξη του σκορ έδωσε την ευκαιρία στον Ντολ να κάνει αλλαγές έτσι στο 66 οι Άλεφ και Εφραίμ πέρασαν στη θέση των Σόουζα και Ντε Βινσέτι.

Ο Αργεντινός επανήλθε μετά από δύο μήνες και αυτό που κρατάμε είναι ότι πρόσθεσε αρκετά λεπτά συμμετοχής που θα τον βοηθήσουν να βρει τον καλό ρυθμό που του λείπει.

Σε ατομικό επίπεδο είδαμε τον Τάμαρι να κάνει μετά από καιρό καλό παιχνίδι γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθει η νίκη παρά το ότι σε ομαδικό επίπεδο είχαμε θέματα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Σόουζα, Ιωάννου, Βιντιγκάλ (3η)

ΑΠΟΕΛ:
Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Σάβιτς, Ιωάννου, Σόουζα (66′ Άλεφ), Μάτιτς, Ντε Βινσέντι (66′ Εφραίμ), Βιντιγκάλ, Τάμαρι, Χαλένιους (79 Μπέζιακ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!