ΑΠΟΕΛ Vs Real Madrid 0-6

Το όνειρο κράτησε περίπου 20 λέπτα αφού το πρωτο γκολ της Ρεάλ αποτέλεσε την αρχή του τέλους για την ομάδα μας που υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα και τις ορέξεις των παικτών του Ζιντάν.

Τα τέσσερα γκολ του πρωτου ημιχρόνου με τα τρία να σημειώνονται μετά το 39 αποτυπώνουν με το χειρότερο τροπο την κατάρρευση της ομάδας μας που δεν είχε τις ψυχικές και αγωνιστικές δυνάμεις απέναντι στη Ρεάλ που επιβεβαίωσε οτι επιδίωξε το γενικότερο restart που θα έστελνε μηνύματα σε φίλους και εχθρούς.

Ο αγώνας επιβεβαίωσε τη διαφορα επιπέδου και οχι μόνο αφού η ομάδα πλήρωσε την ολιγωρία που έδειξε σε καποιες φασεις ενώ ο εγωισμός των παικτών της Ρεάλ που αμφισβητήθηκαν έντονα τον τελευταίο καιρό ηταν καταλύτης.

Το 0-4 του πρωτου ημιχρόνου δεν ηταν αρκετό αφού στην επαναληψη ανάλαβε δράση ο Ρονάλτο που μεσα σε πέντε λεπτά και πριν συμπληρωθεί το 55 σκόραρε δυο φορές για να ανέβασε το δείκτη του σκορ στο βαρύ 6-0.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ:
Πέρεθ, Βούρος, Ρουέδα, Καρλάο, Λάγο, Moράις (66′ Εμπεσίλιο), Βινίσιους (59′ Φαρίας), Ζαχίντ, Σαλάι (60′ Εφραίμ), Αλωνεύτης, Ποτέ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!