Τα λάθη, η περηφάνια και η συνέχεια

Ο Δώνης θύμισε σε όλους ότι οι συντριβές δεν είναι κάτι άγνωστο στο Champions League και παράλληλα αναγνώρισε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Στήριξε τους παίκτες του δηλώνοντας περήφανος ενώ κατέληξε λέγοντας πως θα πρέπει να είμαστε ικανοί και τυχεροί στο Λονδίνο.

Οι δηλώσεις…

«Υπάρχουν βραδιές που στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολες. Και στο παρελθόν είδαμε ομάδες να δέχονται 7 και 8 γκολ. Και η Ρόμα δέχτηκε εφτά γκολ στην έδρα της Κάναμε τα πιο πολλά λάθη που κάναμε συνολικά σε όλη τη διοργάνωση. Δεν φαινόταν το παιχνίδι ότι θα εξελιχθεί έτσι. Χάσαμε την ισορροπία μας, επηρεαστήκαμε και δεχτήκαμε τρία γκολ σε έξι λεπτά. Είναι μια δύσκολη βραδιά, όμως εξακολουθώ να αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα. Ξέρουμε ότι κάνουμε λάθη και εγώ και οι παίκτες, όμως θα τους δώσω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουμε, αλλά και επειδή δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να βλέπει τέτοια παιχνίδια. Ο κόσμος καταλαβαίνει τις διαφορές. Ειδικά όταν στραβώνει ένα παιχνίδι. Η ψυχολογία λειτούργησε πολύ αρνητικά. Είναι σημαντικό που ήταν κοντά μας ο κόσμος» ανέφερε.

Για τις πιθανότητες για κατάληψη της 3ης θέσης είπε: 
‘Είναι σημαντικό που πάμε για να παλέψουμε ένα παιχνίδι. Πρέπει να πάμε με καλή ψυχολογία. Αν είμαστε ικανοί και τυχεροί να πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ”

Για την συνέχεια είπε:
”Πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε ρυθμό στο πρωτάθλημα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!