ΑΠΟΕΛ Vs Sevilla 1-0

Έστω και με άδειες σχεδόν κερκίδες οι παίκτες της ομάδας μας έκαναν το καθήκον τους και κάτι παραπάνω. Η νίκη επί της Σεβίλλης είναι από τις πιο ηχηρές στην μέχρι σήμερα Ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ έστω και αν ήρθε σε ένα θεωρητικά αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα.

Πρόκειται για μια νίκη και εμφάνιση που στέλνει τα πιο ηχηρά μηνύματα εντός και εκτός. Ο Ντολ απολύθηκε γιατί αδυνατούσε να κάνει τα αυτονόητα. Όσα έκανε απόψε ο Χατζηλούκας παρατάσσοντας ένα λειτουργικό και σωστό αγωνιστικό πλάνο.

Ο Τάμαρι είχε τρομερά κέφια και παρόλο που δεν σκόραρε ήταν πηγή κινδύνου ενώ το ότι ο Σάβιτς πέτυχε γκολ προερχόμενος από έναν αγώνα που είχε τραγική απόδοση είναι από τα πολλά θετικά.

Ο αγώνας ήταν τέτοιος που έφερε πολλές ευκαιρίες και στις δυο ομάδες να σκοράρουν με τη Σεβίλλη να χάνει πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής εξαντλώντας την αυστηρότητα του. Ο Μπέλετς όμως ήταν σπουδαίος.

Οι αλλαγές του προπονητή μας έστειλαν επίσης μηνύματα με τον Μακρή να παίρνει χρόνο συμμετοχής!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες:  Ιωάννου, Σάβιτς, Άλεφ

ΑΠΟΕΛ: 
Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Σάβιτς, Ιωάννου, Σόουζα, Άλεφ, Μάτιτς, Τάμαρι (89 Εφραίμ), Γιάκολις (79′ Μακρής), Πάβλοβιτς (71′ Ντέβι)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X