Οι πιθανότητες και η εξωτερική πολιτική

Ο Χατζηλούκας είχε τη γνωστή του προσέγγιση μετά τον αγώνα και τις απόλυτες απόψεις του για το ΑΠΟΕΛ και τον ίδιο. Άλλαξε μάλιστα τις πιθανότητες να παραμείνει ως πρώτος προπονητής…

Οι σχετικές δηλώσεις..

“Γι αυτό το ΑΠΟΕΛ κερδίζει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Μέσα από τέτοιες εμφανίσεις και τέτοιες νίκες. Συγχαρητήρια στους παίκτες, έδωσαν μεγάλη χαρά στους εαυτούς τους και όλη την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Είναι απ’ τα παιχνίδια που θα μείνουν στην ιστορία. Ας μην ξεχνάμε ποια είναι η Σεβίλλη.

Για το ότι μίλησε μα καλά λόγια για το ΑΠΟΕΛ ο Λοπετέγκι: Όταν ένας Ισπανός προπονητής με τόσες εμπειρίες μιλά με τόσο καλά λόγια, είναι καλό για το ΑΠΟΕΛ.

Για την επόμενη μέρα στο ΑΠΟΕΛ: Με την διοίκηση έχουμε την ίδια εξωτερική πολιτική, άρα ρωτήστε τους ίδιους. Πρέπει να βρεθεί ένας καλός προπονητής για να μπορέσει να διαχειριστεί αυτό το ρόστερ που είναι εξαιρετικό. Και το έχει αποδείξει ειδικά στην Ευρώπη.

Για τηγ οργάνωση στην ομάδα: Στο ΑΠΟΕΛ έτσι όπως το βρήκα μετά από τόσα χρόνια, είναι απίστευτες οι συνθήκες για να δουλέψει ο οποιοσδήποτε εκεί στον Αρχάγγελο.

Για το αν άλλαξε το ένα εκατομμύριο που είπε ότι δεν θα παραμείνει ως προπονητής στο ΑΠΟΕΛ: Σας το κάνω ένα στο δισεκατομμύριο. Από την πρώτη μας συνάντηση με τον Πρόεδρο ήταν ξεκάθαρο ποια θα είναι η θέση μου στο ΑΠΟΕΛ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X