ΑΠΟΕΛίστικη νοοτροπία

Κατ επανάληψη το αποδείξαμε ότι είμαστε η χειρότερη πάστα οπαδών, που υπάρχει, σε μουρμούρα και αμφισβήτηση προπονητή. Βασικά δεν χρειάζονταν οι δύο απανωτές ισοπαλίες για να το καταλάβω, αλλά όταν έβλεπα στις ιστοσελίδες το Σάββατο το βράδυ για θέμα Κετσπάγια και βλακείες είπα κανεί. Έλεος πιον, δεν ντρεπόμαστε καθόλου.

Όταν επήενε τρένο το Αποέλ για 2 μήνες και όλοι μιλούσαν για αδιαφιλονίκητο φαβορί, όλοι χάππι, με το χαμόγελο, ενικήσαμε και την ΑΕΚ 3-0, επιάσαμεν το τζαι φέτος κάποιοι ίσως να σκέφτηκαν. Τωρά που βράζει το σίδερο όμως λόγω δύο γκέλων, αντί να μείνουν κοντά στην ομάδα και να τη βοηθούν να βρει ξανά τα πατήματα της, ξεκινά η γιούχα, τα σχόλια, οι ψίθυροι κλπ κλπ κλπ. Η ίδια αποελίστικη νοοτροπία και πάει λέγοντας. Αλλά να πιστέψω δεν ήσασταν οι ίδιοι μετά το 3-0 της Λάρνακας ότι ετέλειωσε το πρωτάθλημα και ότι είμαστε ανίκητοι και κάτι τέτοια? 

Ο προπονητής μπορεί να ελέγχεται σε μια-δύο κινήσεις για τις αλλαγές που έκανε και δεν βοήθησε τόσο την ομάδα, αλλά διερωτώμαι, είναι ανάγκη η γιούχα και η αμφισβήτηση? Από το πρώτο 20λεπτο στο ΓΣΠ με τον Απόλλωνα ρε? Γιατί έπαιξε ο Αντωνιάδης? Προς τα που το όφελος? Εννα παίξει καλύτερα η ομάδα?  

Γενικά νομίζω όσοι φωνάζουν καταλάβαν την εξάρτηση που έχουμε ως ομάδα, σε έναν καλό Εφραίμ, σε ένα ασταμάτητο Γιαννώτα, σε έναν ασυγκράτητο Devincenti. Ειδικά για το ματς με τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, το καταλάβαινες από το φεγγάρι. Και επειδή δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές, οι οποίες κατά τον προπονητή πάντα, θα ήταν αξιόπιστες, αποφάσισαν να ξεκινήσουν σε μια εβδομάδα πόλεμο με τη μουρμούρα, αμφισβήτηση και τα όσα άλλα μας χαρακτηρίζουν. Αν γνωρίζετε καλύτερα τι συμβαίνει στην ομάδα τότε αναλάβετε εσείς. 

Ο Κετσπάγια έτσι είναι και με αυτό τον τρόπο δουλεύκει. Αστέρκα τζαι κρέατα δεν τα χρειάζεται. Δουλεύκει με νεαρούς, με παίκτες με όρεξη και παίκτες που θέλουν να αποδείξουν τελοσπάντων κάτι. Και στην Ανόρθωση πριν μια 10ετία με αυτό το μοντέλο μεγαλούργησε.  Και ναι μπορεί να έχει εμμονές. Επειδή ενοχλεί που δεν παίζει ο Στίλιτς στον άξονα? Επειδή παίζει ο Αντωνιάδης στα χαφ? Επειδή δεν παίζει ο Αλωνεύτης? Ο Γιοβάνοβιτς δεν είχε παρόμοια κουσούρκα? Αλλά με το Γιοβάνοβιτς το ΑΠΟΕΛ επέτυχε κάτι οεο?????? Οπότε ή κάμνουμε υπομονή και για όσους δεν την έχουν καλύτερα να κάτσουν την μάππα χαμέ ή τα διαλύουμε όλα. Το έργο το ξαναείδαμε πολλές φορές, αν το δούμε ακόμα μία, προσωπικά με αφήνει αδιάφορο. 

Αλλά όσοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου, ας θυμηθούν για το που ήμασταν το Γενάρη και που φτάσαμε. Τζαι κάτι ακόμα, αν τερματίσουμε και καμιάν φορά 4οι ή 5οι και να μην πάμε Ευρώπη, πάλε καλό θα μας κάμει. Να κατεβεί ο νους μας! Γιατί όπως αποδείκτηκε περίτρανα ακόμα μια φορά, δεν μάθαμε και ούτε μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Είμαστε μόνο ττόζι, ττόζι και πάλι ττόζι.

Εύγε μας!!!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!