Απογοητευμένος και υπό παραίτηση

Η ομάδα μας ακολουθεί μια πορεία που την οδηγεί σε άσχημα μονοπάτια κάτι που επιβεβαίωσε και ο Δώνης που έθεσε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης. Με αυτό τον τρόπο ο προπονητής επιχειρεί να αναλάβει την ευθύνη της σημερινής κυρίως τραγικής εμφάνισης.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η πρώτη τουλάχιστον αντίδραση της διοίκησης Πετρίδη θα είναι η στήριξη της τεχνικής ηγεσίας.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Ότι πω θα το πω με μεγάλη ψυχραιμία και ηρεμία, είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις. Αυτό που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο δεν μου αρέσει και σημαίνει πως δεν μπορώ να επηρεάσω μέσω της προπόνησης στον βαθμό που θέλω είτε η δουλειά μου να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό σημαίνει πως η ευθύνη ανήκει σε μένα. Από τη στιγμή αυτή η παραίτησή μου είναι δεδομένη στην διοίκηση και είναι ανοικτή, μπορώ να πάω να χαιρετήσω αύριο το πρωί και να τα έχω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου.

Για 60 λεπτά ήμασταν απαράδεκτοι, δεν κάναμε τίποτα. Στα τελευταία 30 λεπτά κάναμε πολλά αλλά δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τον ένα βαθμό. Επίσης θέλω να πω τα τελευταία 35 λεπτά ήταν γελιοποίηση του αθλήματος και αυτό δεν βαραίνει τον Εθνικό, είναι ευθύνη άλλων”.

Σε ερώτηση για την διαφορά στις εμφανίσεις σε Κύπρο και Ευρώπη:“Η ομάδα μας μέχρι πριν από αυτό το παιχνίδι είχε πολλές σοβαρές δικαιολογίες. Πριν την Ρεάλ με τη Σαλαμίνα κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Μετά με Ανόρθωση και ΑΕΚ ήμασταν κουρασμένοι και είχαμε πολλά προβλήματα. Δεν θεωρώ πως οι παίκτες ή οι προπονητές επιλέγουν παιχνίδια. Θεωρώ πως είναι η πραγματικότητα… Είσαι κουρασμένος και δεν μπορείς. Το ποδόσφαιρο ξεκινάει με τα κίνητρα απ’ τον εγκέφαλο. Λένε πολλοί πως οι παίκτες επιλέγουν παιχνίδια. Και ο κόσμος επιλέγει παιχνίδια γιατι όλα ξεκινάνε απ’ το κεφάλι… Δεν είναι ίδιο το κίνητρο. Το συγκεκριμένο διάστημα είναι θέμα κούρασης και πολλών στραβών πραγμάτων σε τραυματισμούς και ανετοιμότητας”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X