Απόλλων Vs ΑΠΟΕΛ 1-0

Η ομάδα μας βρήκε τον τρόπο να χάσει ακόμα έναν αγώνα επιβεβαιώνοντας ότι οι αδυναμίες της είναι τέτοιες που δύσκολα θα μπορέσουμε να σώσουμε τη χρονιά. Η ήττα από τον Απόλλωνα κρίνεται ως βήμα αποκλεισμού.

Μπορεί να μην ήταν καλύτερη η ομάδα του Αυγουστή αλλά ήταν πιο αποτελεσματική αφού έκανε γκολ την μια ευκαιρία που της παρουσιάστηκε. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ ήταν για ακόμα μια φορά άστοχος και επιπόλαιος.

Ο Χαλένιους δυσκολεύεται αφάνταστα να γίνει ουσιαστικός αφού όσο και αν προσπαθεί του λείπει το γκολ. Αυτό γιγαντώθηκε σήμερα αφού είχε ευκαιρίες.

Η ομάδα μας ήταν μέτρια στο πρώτο ημίχρονο απόρροια και των πολλών αλλαγών που επιχείρησε η τεχνική ηγεσία. Στην επανάληψη η βελτίωση ήταν εμφανής αφού ελέγξαμε πλήρως χωρίς όμως αυτό να έχει αποτέλεσμα.

Οι αλλαγές του προπονητή βοήθησαν ως ένα βαθμό αλλά ο Ντε Βινσέτι ήταν για ακόμα μια φορά δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Αναδεικνύουμε τη συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή γιατί λείπει από την ομάδα μας ο ηγέτης που θα κάνει το κάτι παραπάνω.

Η πίεση ενόψει επαναληπτικού γίνεται ακόμα μεγαλύτερο και θα χρειαστεί υπέρβαση για να την αντέξουν παίκτες και προπονητές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Τάμαρι

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Μακρής, Βούρος (46΄ Ιωάννου), Μερκής, Σιέλης, Άλεφ, Γένσεν (75΄ Σόουζα), Ντε Βινσέντι, Βιντιγκάλ, Γέφτοβιτς (65΄ Τάμαρι), Χαλένιους

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X