Λείπει η ποιότητα

Ο Κόρε είπε αρκετά αλλά κρατάμε την ουσία που είναι ότι μας λείπει η ποιότητα στην επίθεση. Η ομάδα είναι χτισμένη πάνω σε λανθασμένες βάσεις και πλέον υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να μην είναι ανατρέψιμη η κατάσταση.

Οι δηλώσεις του προπονητή μας…

“Κοιμηθήκαμε στα πρώτα πέντε λεπτά και βρεθήκαμε πίσω νωρίς. Κοιμηθήκαμε στη φάση του γκολ, χάσαμε τις μονομαχίες και σκόραραν. Μετά ο Απόλλωνας έλεγξε το παιχνίδι, είχε κάποιες φάσεις, δεν πιέζαμε καλά αλλά από το 30′ και μετά παίξαμε πολύ καλά. Κρατήσαμε τη μπάλα, είχαμε ρυθμό και κινητικότητα και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Το ποδόσφαιρο είναι να σκοράρεις γκολ και δεν τα καταφέραμε. Ήταν άσχημο για εμάς, έπρεπε να σκοράρουμε”

Το ΑΠΟΕΛ έδειξε βελτίωση αλλά πάλι δεν σκόραρε. Σας προβληματίζει αυτό; Πιστεύετε ότι ο Σιγκούρνταρσον θα βοηθήσει; “Σίγουρα είναι πρόβλημα ότι δεν σκοράρουμε. Και στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος φτιάξαμε φάσεις αλλά δεν είναι μόνο θέμα επιθετικού, όλοι πρέπει να βοηθάνε στο σκοράρισμα. Πρέπει να ανεβούνε όλοι, να μπαίνουν στην περιοχή και να σκοράρεις. Είναι επικίνδυνο μερικές φορές να προσπαθείς να σκοράρεις, μπορεί να τραυματιστείς. Σήμερα φάνηκε ότι θέλαμε να σκοράρουμε αλλά δεν είχαμε ποιότητα στην τελική προσπάθεια. Ελπίζω ότι ο παίκτης που θα έρθει θα μας βοηθήσει, γι’ αυτό τον φέραμε”.

Είσαστε κοντά σε αριστερό μπακ ή κάτι άλλο; “Όσο είναι ανοικτή η μεταγραφική, θα προσπαθούμε να ενισχυθούμε. Δεν είναι απλώς να φέρουμε ένα παίκτη αλλά τον κατάλληλο που θα μας βελτιώσει. Αν τον βρούμε θα χτυπήσω την πόρτα του Προέδρου! Κοιτάζουμε σε οποιαδήποτε θέση για να ενδυναμώσουμε την ομάδα, πάντα το κάνουμε. Αν τον βρούμε θα χτυπήσω την πόρτα!”

Αν μπορούσατε να διαλέξετε πρόκριση με Απόλλωνα ή πρόκριση με Βασιλεία, τι θα διαλέγατε; “Θα λέγαμε ευχαριστώ πολύ και θα παίρναμε και τα δυο!”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X