Απόλλωνας Vs ΑΠΟΕΛ 1-0

Ο κουρασμένος και επιπόλαιος ΑΠΟΕΛ γνώρισε και πάλι την ήττα από την ομάδα της Λεμεσού έτσι ο στόχος να βρεθούμε αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν επιτεύχθηκε. Πλέον τα αγωνιστικά και όχι μόνο θέματα που ταλανίζουν την ομάδα μας είναι τέτοια που θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια και προσοχή έτσι ώστε να καταφέρουμε έστω και στις τελευταίες αγωνιστικές να φτάσουμε στο ζητούμενο.

Και αυτό γιατί όσο μεγαλώνει το δείγμα γραφής που δείχνει ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε τους δυο ανταγωνιστές μας τόσο θα δημιουργούνται θέματα.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας ήταν αυτή που ξεκίνησε τον αγώνα με περισσότερες απαιτήσεις και με καλή κυκλοφορία της μπάλας γεγονός που της επέτρεψε να κρατήσει τον αντίπαλο μακριά από την εστία του Βάντερμαν. Δεν έγινε μόνο αυτό όμως αλλά και το ότι στο 6 χάθηκε η πρώτη και τεράστια ευκαιρία ήταν κάτι που έστειλε ανησυχητικά σημάδια.

Ο μόνιμα επιπόλαιος Βάντερ ήταν πρωταγωνιστής της φάσης όπου βρέθηκε μόνος και κάπως πλάγια από τον Βάλε και έκανε τη χειρότερη δυνατή επιλογή αφού πλάσαρε έξω αντί να δώσει στον εντελώς αμαρκάριστο Γιαννιώτα ή τουλάχιστον να σημαδέψει εντός τέρματος.

Η συνέχεια ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με την ομάδα μας να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα, να κρατά περισσότερο την μπάλα αλλά να δυσκολεύεται να τροφοδοτήσει τον Σωτηρίου.

Ο Απόλλωνας δεν ήταν καλύτερος αλλά στο 42 ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από σέντρα και διώξιμο από τον Αστίθ η μπάλα κατέληξε στον Παπουλη ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα αφού πρώτα αυτή χτύπησε στον Μιλάνοφ αλλάζοντας πορεία.

Στη επανάληψη δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν με σχετική ευκολία να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ αφού και με το πέρασμα του χρόνου επιστράτευσαν τις γνωστές μεθόδους τους.

Ο Κρίστιανσεν επιχείρησε ανεπιτυχώς να δώσει την επιπλέον ώθηση στην ομάδα μας Κάνοντας δυο αλλαγές στο 65 με τους Ντε Καμάργκο και Μπαράλ να αντικαθιστούν τους Λάγο και Βαντερ.

Η διάταξη άλλαξε με το μένουν τρεις στην άμυνα αλλά αυτό δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού ο Μπερτόλιο δεν πήρε ουσιαστικές πρωτοβουλίες ενώ και ο Γιαννιώτας δεν βοήθησε καθόλου.

Στο τέλος η προσπάθεια να φτάσουμε στο γκολ δημιούργησε κενά στην αμυντική διάταξη με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να χάσουν δυο τεράστιες ευκαιρίες για να τελειώσουν τον αγώνα. Από πλευράς μας η απέλπιδα προσπάθεια δεν είχε τύχη αφού ο Μπαράλ έδειξε ανικανότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινη: Μοράις, Ιωάννου, Ντε Καμάργκο

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Ιωάννου, Λάγο (65΄ Ντε Καμάργκο), Μοράις, Κάνιας, Μπερτόλιο, Γιαννιώτας (89΄ Γιαμπερέ), Βάντερ (65΄ Μπαράλ), Σωτηρίου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!