Δεν θα παραδοθούμε!

Η ομάδα μας μένει από δυνάμεις και αυτό βγάζει μάτια όπως επίσης και η τρομερή αδυναμία συγκεκριμένων παικτών να καλύψουν το κενό αυτών που λείπουν. Με αυτά τα δεδομένα ο Κριστιανσεν είπε σήμερα ότι δεν θα παραδοθούμε και πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους.

Το πως αυτό θα γίνει με επιτυχία λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω είναι κάτι που θα δουμε στην πορεία.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά. Πιστεύω ότι η ομάδα άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα. Ήταν περίπου μια αντανάκλαση του προηγούμενου παιχνιδιού που παίξαμε εδώ με τον Απόλλωνα όπου δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος και δεν είχαμε την κατοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε την κατοχή και φτιάξαμε ευκαιρίες όμως ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να σκοράρουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Δεν θα παραδοθούμε, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και να προσπαθήσουμε με το επόμενο αποτέλεσμα να βρεθούμε πιο κοντά στον στόχο. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας”.

Σε ερώτηση για τις τρεις ήττες από τον Απόλλωνα φέτος και αν με δεδομένο αυτό πιστεύει πως δίκαια θα πάρει η ομάδα του το πρωτάθλημα, αν το πάρει: “Εκείνος που θα πάρει το πρωτάθλημα είναι εκείνος που θα είναι στην κορυφή. Προς το παρόν ο Απόλλωνας είναι πίσω μας και αφού είναι πίσω σημαίνει ότι κάναμε κάτι καλύτερο”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!