Αποστολή με μηνύματα;

Πλησιάζει ο επόμενος αγώνας του λαμπερού Champions League. Πρόκειται για τη χρονική στιγμή που δημιουργούνται συγκεκριμένες συνθήκες και δεδομένα στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ. Η θέληση όλων να δώσουν το παρών τους κάνει όσους αισθάνονται μικροενοχλήσεις να τις ξεχνούν και να νικούν τον πόνο ενώ όσοι βρίσκονται στο στάδιο της τελικής επανόδου να αισθάνονται ταύροι.

Πρόκειται για μια κατάσταση που δεν είναι άγνωστη για όσους ξέρουν τι συμβαίνει στον Αρχάγγελο οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργήσουν οι αρμόδιοι ενόψει της αποστολής που θα ταξιδέψει αύριο για τη Γερμανία.

Και αυτό γιατί μέχρι σήμερα θα έπρεπε να ήταν ήδη ξεκάθαρο σε όλους ότι οι αγώνες με την κάθε Άχνα και κάθε Πάφο όπου δείχνουμε ανίκανοι να κερδίσουμε είναι σημαντικότεροι. Όσοι δεν τον αντιλαμβάνονται κινδυνεύουν να βρεθούν αργά ή γρήγορα εκτός ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που η κατάσταση είναι οριακή.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι θα πούμε το εξής. Θα είναι έγκλημα εις βάρος του ΑΠΟΕΛ αν ο Καρλάο αγωνιστεί στον αγώνα με την Ντορτμουντ.

Το ίδιο ισχύει και για άλλους παίκτες των οποίων η κατάσταση είναι τέτοια που πιθανή συμμετοχή διατρέχει κίνδυνο για υποτροπή ή τραυματισμό λόγω υπερκόπωσης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X