Προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται

Η επόμενη μέρα της νέας ντροπιαστικής παρουσίας του ΑΠΟΕΛ βρήκε τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να κάνουν κάποιες προσπάθειες για να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να διαφανεί φως στην άκρη του τούνελ. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια διέρρευσε ότι ό Δώνης είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας. Η κλασική πλέον διαρροή είναι αυτή που λέει ότι όλοι έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και υποσχέσεις για ανάκαμψη η οποία μάλιστα θα είναι άμεση.

Το τι άλλαξε από χτες όταν ο Δώνης υπογράμμιζε ότι με ψυχραιμία κρίνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ανακάμψει είναι κάτι που γνωρίζει καλύτερα από όλους ο προπονητής μας.

Το σίγουρο είναι ότι  δεν είναι ώρα για λόγια αφού ο κόσμος μπούχτισε και από αυτό. Είναι για αυτό εξάλλου που από την ώρα που τελείωσε ο αγώνας δεν υπήρξε η παραμικρή τοποθέτηση από πλευράς διοίκησης πέραν την βιαστικού tweet για μη αποδοχή της παραίτησης του Δώνη.

Ο αγώνας με την Πάφο όπως και όλοι οι επόμενοι του πρωταθλήματος έχουν πλέον χαρακτήρα τελικού αφού μόνο με επιστροφή στις νίκες μπορεί να αποφευχθεί η έκρηξη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X