Αποτέλεσμα μέσα στο Τροντχαϊμ

Η ομάδα μας αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για το Τροντχαϊμ έχοντας σαν στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της επιστρέψει να έχει κλές πιθανότητες για πρόκριση στον επαναληπτικό. Ο έμπειρος ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την σαφώς πιο έτοιμη Ρόζενμποργκ. Για τις διάφορες παραμέτρους που θα κρίνουν τον αγώνα μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας.

Οι σχετικές τοποθετήσεις του Πετεβίνου:

Για τον αγώνα με την Ρόζενμποργκ και τις φιλοδοξίες του ΑΠΟΕΛ:

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει ως στόχο να πετύχει όσα περισσότερα μπορεί σε ότι αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι με αυτό τον σκοπό που κτίστηκε η ομάδα και βεβαίως με τη φιλοσοφία να είμαστε  όσο γίνεται πιο έτοιμοι σε αυτούς τους προκριματικούς γύρους, οι οποίοι είναι οι πιο σημαντικοί. Ένας ανασταλτικός παράγοντας που μας τυχαίνει τα τελευταία χρόνια, είναι πως έχουμε απέναντι μας ομάδες που είναι αγωνιστικά πιο έτοιμες, αλλά από την άλλη όψη του νομίσματος, είναι ομάδες που έχουμε καταφέρει να αντεπεξέλθουμε στη δική τους αγωνιστική φιλοσοφία και να πάρουμε αποτελέσματα. Το ίδιο φιλοδοξούμε και φέτος. Θα πάμε στη Νορβηγία ακριβώς με το σκεπτικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που να μπορούμε στον επαναληπτικό της Λευκωσίας να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον προχωρημένο βαθμό ετοιμότητας της Ρόζενμποργκ:

«Προβληματίζει το ΑΠΟΕΛ η Ρόζενμποργκ, όπως προβληματίζει και την Ρόζενμποργκ ότι το ΑΠΟΕΛ είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Οι ομάδες που προέρχονται από αυτές τις χώρες έχουν ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Είναι πολύ καλές στα στημένα και πολύ ποιοτικές επιθετικά. Την έχουμε μελετήσει αρκετά ώστε να μπορούμε να προετοιμαστούμε για να την αντιμετωπίσουμε. Στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό να πάρεις αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα. Ο δεύτερος είναι πολύ διαφορετικός. Δεν μας ανησυχεί η ετοιμότητα της. Αυτό που ανησυχεί το ΑΠΟΕΛ είναι ο δικός του εαυτός.»

Για το αν είναι κομβικής σημασίας το πρώτο παιχνίδι:

«Είναι πάντα. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε διπλές αναμετρήσεις. Παίζει ρόλο το άγνωστο και το πως θα ισορροπήσεις. Έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας»

Για προβλήματα:

«Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε είναι μια ίωση που είχε ο Μιλάνοφ. Είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή, εναπόκειται στον ίδιο να αποφασίσει και να επιλέξει ποιους θέλει για την 18άδα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!