Αρχή με ήττα και χαμένο πέναλτι

Εκτός του ότι χάσαμε από μια μικρομεσαία ομάδα της Σλοβενίας που βρίσκεται στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με εμάς δεν μπορούμε να πούμε κάτι ουσιαστικό σε σχέση με το πρώτο φιλικό μας.

Ο Ντε Βινσέτι στο 0-0 έχασε πέναλτι γεγονός που έχει τη δική του σημασία αν θυμηθούμε και την περσινή δυσκολία του ΑΠΟΕΛ να τα κάνει γκολ.

Ο Τραμετσάνι χρησιμοποίησε διαφορετικές 11αδες σε κάθε ημίχρονο δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους εκτός τους Ζαχίντ, Τάμαρι και Άλεφ. Λογικά ο τελευταίος κρίθηκε ανέτοιμος αφού δεν έχει αρκετές προπονήσεις πάνω του ενώ θα φανεί στην πορεία ποιο είναι το πλάνο για τους άλλους δυο.

Ο ΑΠΟΕΛ παρατάχθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους Βάτερμαν, Γκέντσογλου, Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Γιάκολις, Μπέζιακ, Μιχαϊλοβιτς, Αλωνεύτη.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι Μπέλετς, Αρτυματάς, Εφραίμ, Χαλένιους, Μάτιτς, Αντωνίου, Ζαοζίνιο, Λαφράνς, Μακρής, Καλογήρου και Σιέλης.

Θυμίζουμε ότι θα γίνουν άλλα τρία φιλικά στην Αυστρία ενώ στη συνέχεια ίσως προκύψει ακόμα ένα στην Κύπρο αν κριθεί απαραίτητο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!