Αρχηγός

Ο Νεκτάριος κλήθηκε να καλύψει και πάλι το αριστερό άκρο. Ο αντίπαλος αλλά και το ότι κανονικά δεν είναι αμυντικός τον έφεραν σε έναν πιο επιθετικό ρόλο.

Σκόραρε ένα γκολ και έδωσε την πάσα στο δεύτερο γκολ.

Μετά τον αγώνα μίλησε σαν πραγματικός αρχηγός λέγοντας τα ακόλουθα:

“Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήρθε με ξεκάθαρο στόχο να αμυνθεί μαζικά και να προσπαθήσει με αντεπιθέσεις ή στατικές φάσεις να σκοράρει. Νομίζω ήταν φανερή η διαφορά δυναμικότητας. Έτυχε να βάλω εγώ το γκολ, θα μπορούσαν να βάλουν πολλά παιδιά κάποιο γκολ σήμερα. Ήταν θέμα τελικής προσπάθειας και να ανοίξει σε κάποια στιγμή η αντίπαλη άμυνα και να πετύχουμε και άλλα γκολ. Είχαμε υπομονή και έχουμε εμπιστοσύνη στον τρόπο παιχνιδιού και στον τρόπο που δουλεύουμε. Πιστεύω ότι θα έρθουν πολύ καλύτερα παιχνίδια και πολύ καλύτερες μέρες για την ομάδα”.

Για τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν: “Σίγουρα για να πετύχει μια ομάδα σαν το ΑΠΟΕΛ τους στόχους της σε Ευρώπη και Κύπρο πρέπει να έχει επιλογές. Θέλω να πιστεύω ότι ήρθαν αρκετά καλές επιλογές και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε να ενσωματωθούν γρήγορα για να έχουμε τις βοήθειες που χρειαζόμαστε για να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Για το ότι ακολουθούν δυσκολότεροι αντίπαλοι: “Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, πάντα έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να είμαστε πανέτοιμοι για να κάνουμε βήμα πρόκρισης. Ελπίζουμε στη συνέχεια να είμαστε σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!