Αυτό που έμαθε

Ο προπονητής μας δήλωσε ευχαριστημένος από τα όσα είδε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αφού είδε έναν βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Φυσικολογικά ρωτήθηκε και για τους αγώνες που έρχονται αλλά και για την ετοιμότητα των νέων αποκτημάτων.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Ερώτηση για το τι έμαθε από το παιχνίδι: “Αυτό που έμαθα είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στο ποδόσφαιρο, πρέπει να σέβεσαι κάθε αντίπαλο. Και σήμερα είδαμε πως ο αντίπαλος δεν είχε πρόθεση να παίξει, απλά να αμυνθεί και αυτό είναι δύσκολο”.

Για την εμφάνιση: “Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, μελετάμε τον κάθε αντίπαλο. Η  δουλειά μας είναι να βελτιωνόμαστε. Στο πρώτο παιχνίδι είδα ότι δεν είχαμε τόση ένταση και τόση ταχύτητα έτσι έπρεπε σήμερα να παίξουμε από πίσω και νομίζω η ομάδα κατάλαβε αυτό που θέλαμε να κάνουμε”.

Αν ήταν κλειδί το πρώτο γκολ και αν προτιμά Νόρσεπινγκ ή Ρόζενμποργκ: “Πάντα το πρώτο γκολ είναι σημαντικό για να διασπάσουμε την άμυνα. Είπα στους παίκτες να έχουν υπομονή και ότι το γκολ θα έρθει, όπως και έγινε. Στη διάρκεια του αγώνα αξίζαμε περισσότερα γκολ, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είναι εύκολο απέναντι σε ομάδες όπως την ΤΝS. Για την δεύτερη ερώτηση… θα δούμε αλλά τουλάχιστον τώρα μπορούμε να μιλάμε για τον επόμενο γύρο. Ξέρουμε ότι έχουμε το πλεονέκτημα ότι θα παίξουμε πρώτα εκτός έδρας αλλά θα γίνουν δυο ανοικτά παιχνίδια”.

Αν είναι έτοιμος ο Γιαννιώτας να μπει στην ομάδα: “Ναι έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, με βάση όσα είδα στις προπονήσεις και τα αποτελέσματα των εξετάσεων”.

Αν ισχύει το ίδιο και για τον Ντε Καμάργκο: “Ισχύει το ίδιο γιατί έκανε προπονήσεις στην Γκενκ”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!