Αρχίζουν τα δύσκολα και επίσημα

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται και επίσημα από σήμερα σε φάση επανασχεδιασμού και οι προκλήσεις είναι πολλές και σημαντικές. Η πιο απλή αλλά και  ρεαλιστική προσέγγιση είναι αυτή που λέει ότι χωρίς ποιοτική ενίσχυση με εντεκαδάτους παίκτες σε κάθε γραμμή η ομάδα δεν θα μπορέσει να πετύχει τον βασικότερο στόχο και θα κινδυνεύσει και φέτος με σοβαρό ατύχημα.

Δεν θα γίνουμε κουραστικοί επαναλαμβάνοντας τις προεκτάσεις της επικίνδυνης εξάρτησης μας σε ομίλους και ιδιαίτερα αυτούς του Champions League. Θα πούμε όμως ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να έχει ένα εξαιρετικά ψηλό ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές του. Παρόμοιο με αυτό του Ιανουαρίου όταν ήρθαν οι παίκτες που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να σωθεί η χρονιά.

Οι θέσεις στις οποίες η ομάδα πονά και έχει ανάγκη για ενίσχυση είναι λίγο πολύ γνωστές. Το αριστερό άκρο της άμυνας αιμορραγεί εδώ και ένα χρόνο και είναι για αυτό που οι περσινές ψευδαισθήσεις για επάρκεια από τους υφιστάμενους παίκτες δημιούργησαν τεράστια προβλήματα.

Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται έναν παίκτη σε κάθε γραμμή οπότε στο κέντρο υπάρχει η ανάγκη για έναν οκταροδεκάρι όπως αποκαλούν ορισμένοι τον παίκτη που μπορεί να συνεισφέρει με ουσιαστικό τρόπο τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Αν μπορεί να προσωποποιηθεί η αναζήτηση οι υπεύθυνοι φαίνεται ότι ψάχνουν κάποιο με τα χαρακτηριστικά του Λάνινγκ.

Τέλος μπορεί ο Σωτηρίου να έκανε πολλές υπερβάσεις για να μην κοστίσει η ανεπάρκεια του Πιατκόφσκι και η αποχώρηση του Καβενάγκι αλλά είναι επιβεβλημένη η απόκτηση ενός παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αυτός πρέπει να αποκτηθεί έγκαιρα έτσι ώστε να μπορέσει μέχρι τον 3ο προκριματικό να δέσει με την ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!