Ο Πετρίδης για τις εκκρεμότητες

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μίλησε σήμερα για την επόμενη μέρα και τις πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν και είπε αρκετά. Ο Πετρίδης καταρχάς επιβεβαιώσε την παραμονή του Σέρτζιο αλλά και το ότι οι Κοδίνα, Πιακτόφσκι και Στίλιτς θα αποχωρήσουν. Στα αξιοσημείωτα και οι τοποθετήσεις του για τον Χαραλαμπίδη και πως δεν ήταν στα πλάνα της ομάδας που χειρίζεται τον προγραμματισμό.

Οι σχετικές τοποθετήσεις του στο Σουπερ Σπορ ΦΜ:

Για το θέμα προπονητή και την περίπτωση Κρίστιανσεν…

«Είμαστε πολύ κοντά. Η πρόταση που έγινε είναι για ένα χρόνο».

Αν κατέληξε στους ποδοσφαιριστές που θα φύγουν…

«Έχουν ενημερωθεί όλοι οι παίκτες που δεν είναι στο πλάνο. Αυτοί είναι οι Κοδίνα, Στίλιτς και  Πιατκόφσκι».

Αν θα φύγει και ο Σέρτζιο…

«Ο Σέρτζιο θα παραμείνει στο ΑΠΟΕΛ».

Για τον Χαραλαμπίδη…  

«Είναι ένα λεπτό θέμα. Σε συνάντηση που είχαμε, του ανέφερα ότι δεν ήταν στα πλάνα για την επόμενη χρονιά. Εκτίμησε τη στάση μας, όπως εκτιμούμε και εμείς τα όσα προσέφερε. Από κοινού πάρθηκε η απόφαση ότι δεν θα συνεχίσουμε, Είναι δικαίωμα του καθενός τι θα κάνει. Θα το κρίνει ο ίδιος αν θέλει να πάει αλλού. Στο μέλλον θα είναι ανοιχτή πόρτα του ΑΠΟΕΛ».

Για το γεγονός ότι ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων χωρίς να έχει προκύψει ανακοίνωση προπονητή…

«Ήταν εκτός πλάνου από την ομάδα που χτίζει το πλάνο. Είναι δουλειά δική μας. Δεν θα πω περισσότερα. Γίνονται όλα με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού επιτελείου».

Για τον Αντωνιάδη…  

«Η εισήγηση είναι όπως παραμείνει στο ΑΠΟΕΛ. Προβληματίζεται όμως με τα όσα αδίκως συμβαίνουν και εννοώ τη μουρμούρα».

Για τον Αλεξάνδρου…  

«Θα το δούμε στην πορεία. Μπορεί να φύγουν και οι δύο μπορεί να μείνουν και οι δύο. Μπορεί να μείνει ένας αέναςους δύο».

Για τον Πάρντο…  

«Θα τελειώσει εντός των επόμενων 3-4 ημερών. Ελπίζουμε θετικά. Έχουμε καταλήξει, όμως είναι ακόμα κάποια θέματα συμβολαίων. Χωρίς να μπουν οι υπογραφές δεν θα πω κάτι με σιγουριά».

Για τον Γιαννιώτα…  

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την τελευταία φορά που τοποθετήθηκα. Είχα συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και είπαμε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τον Ολυμπιακό και τον προπονητή για το αν θα διατηρήσει τον Γιαννιώτα στο ρόστερ. Αν όχι έχουμε το πάνω χέρι για να τον εντάξουμε με τη μορφή δανεισμού και πάλι για ακόμα ένα χρόνο».

Αν έχουν στο στόχαστρο και άλλους παίκτες από τον Ολυμπιακό…

«Ναι είμαστε σε συνομιλία και εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα.  Μέχρι 31 Αυγούστου υπάρχει μεταγραφική περίοδος. Προσπάθεια μας είναι να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας και να είμαστε έτοιμοι για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τον Βέργο…

«Είναι ένα νεαρό ταλέντο κάτω των 21 ετών και δεν παίρνει θέση στη κατάλογο Α΄. Είναι μια πιθανότητα να έρθει στην ομάδα, όμως δεν είναι η προτεραιότητα για τη θέση αφού θα είναι δεύτερη ή τρίτη λύση μαζί με τον Πιέρο».

Για τον Ντε Βινσέντι και αν υπάρχει πρόταση…   

«Δεν έχουμε καμία πρόταση. Δεν θα τον παραχωρήσουμε εύκολα. Ήταν ο μάνατζερ του στην Κύπρο για ανανέωση του συμβολαίου του. Θα περιμένουμε και ανάλογα θα πράξουμε».

Για τον Κίσσα…  

«Έχουμε ειδοποιήσει ότι θα πρέπει να προσπαθήσει να βρει άλλο ποδοσφαιρικό σταθμό. Προσπαθούμε να φέρουμε περισσότερους νεαρούς. Και με αυτό τον τρόπο μειώνεται το μπάτζετ. Θέλουμε να έχουμε 3-4 ποδοσφαιριστές από τις μικρές μας ομάδες που θα μπορούν να βοηθήσουν».

Για τον Ορλάντο Σα…

«Ακόμα δεν έχει παίξει το όνομα του Ορλάντο Σα».

Αν θα φύγει ο Καρλάο…  

«Έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Είναι στα 28 του χρόνια και επειδή είναι στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του, μπορεί να το εξαγοράσει. Δεν τέθηκε τέτοιο θέμα. Αντιθέτως φέραμε τον μάνατζερ του για επέκταση συμβολαίου».

Για τον Αμορίν…  

«Έχει συμβόλαιο. Αν βρει ομάδα δεν είμαστε εναντίον να φύγει. Αν φέρει πρόταση, δεν θα μας δυσκολέψει να τον δώσουμε».

Για το πότε να περιμένουμε εξελίξεις με το νέο προπονητή…

«Πολύ σύντομα. Ο κ. Κρίστιανσεν έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου και μπορώ να τον ανακοινώσω από τη μέρα που λήγει το συμβόλαιο του. Αν δεν μπουν υπογραφές, δεν μπορώ να ανακοινώσω τίποτα. Είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την ομάδα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!