Ασφαλώς και είναι ντροπή

Επικοινωνιακά τα πήγε καλά ο προπονητής μας αφού σε αντίθεση με τα χάλια που παρουσίασε η ομάδα έδειξε να αντιλαμβάνεται το τραγικό της υπόθεσης. Ο Μπαλταζάρ ζήτησε συγνώμη για την εμφάνιση την οποία χαρακτήρισε ντροπιαστική.

Οι σχετικές τοποθετήσεις…

“Το πρώτο που θέλω να πω είναι ένα συγνώμη στον κόσμο μας. Ειδικά σε εκείνους που ταξίδεψαν εδώ και είδαν αυτή την εικόνα στα πρώτα 20 λεπτά. Εντελώς απαράδεκτο για το ΑΠΟΕΛ να κάνουμε τέτοιο πρώτο ημίχρονο. Στο 20λεπτο χάναμε 3-0 και ο Βάτερμαν δεν έκανε απόκρουση. Θα ήθελα να έχω μια εξήγηση αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, ξέραμε τις αδυναμίες και τα δυνατά του σημεία αλλά είδαμε τι έγινε. Νιώθω ντροπή ειδικά για το πρώτο ημίχρονο, είμαι ο απόλυτος υπεύθυνος”

“Έχουμε ένα βουνό να ανεβούμε αλλά θα το προσπαθήσουμε στο ΓΣΠ. Ξανά ένα συγνώμη στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ”

“Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε μια αντίδραση, φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες και καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος. Το γκολ είναι σημαντικό για τον επαναληπτικό”

Αν το ΑΠΟΕΛ παραμένει φαβορί μετά το γκολ στο τέλος: “Η γραμμή ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ στο ποδόσφαιρο είναι πολύ λεπτή. Για να είσαι φαβορί πρέπει να το δείξεις στο γήπεδο και εμείς δεν το κάναμε. Προειδοποίησα τους παίκτες μου για την αντίπαλο και δεν πρέπει να ξαφνιάζονται από αυτή την εμφάνιση της”.

Αν οι παίκτες υποτίμησαν την Σούντουβα: “Δεν μπορώ να πω ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο αλλά ίσως δεν περίμεναν να παίξει τόσο δυνατά. Είναι άλλο να αναλύεις στην θεωρία τον αντίπαλο και άλλο να το νιώθεις στο γήπεδο. Όταν καταλάβαμε ότι ο αντίπαλος μπήκε για να κερδίσει, ήμασταν ήδη πίσω με 3-0”.

Για την μη χρησιμοποίηση του Εφραίμ: “Μου δείχνει στις προπονήσεις πολύ καλά στοιχεία αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι επέλεξα να μην τον χρησιμοποιήσω. Αυτό το παιχνίδι ήθελε δύναμη και τρέξιμο τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός σε αυτό το κομμάτι”.

“Στο 2ο παιχνίδι πρέπει να είμαστε πολύ πιο συμπαγείς, να παίξουμε πιο γρήγορα και να παίξουμε από τα άκρα. Και η στάση μας πρέπει να είναι πολύ διαφορετική από τα πρώτα 20 λεπτά για να μπορέσουμε να κάνουμε την ανατροπή”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!