Ατάκα

Ο Τραμετσάνι βραβεύτηκε από τον ΑΠΟΕΛιστα Υπουργό Άμυνας στη γιορτή της ΚΟΠ ως ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς.

Ο Ιταλός έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις και η ατάκα του πρόεδρος δεν έχει τόση έγνοια τον τελικό κυπέλλου όση το Champions League ήταν αυτή που έγραψε…

“Είναι μεγάλη χαρά για μένα. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι προπονητής. Είναι κάτι πολύ ωραίο για μένα αυτό το βραβείο. Αλλά υπάρχουν αρκετοί άλλοι προπονητές που αξίζουν αυτό το βραβείο. Ίσως να δούλεψαν περισσότερο για μένα και να έκαναν περισσότερες θυσίες. Είμαι τυχερός γιατί σε ένα μεγάλο σύλλογο που είμαι, έχω τα πάντα για να κάνω τη δουλειά μου. Ίσως ήταν πιο εύκολο για μένα παρά για άλλους προπονητές που επίσης έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστώ τον σύλλογο, τον πρόεδρο και τους συνεργάτες μου. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου γιατί είναι πάντα δίπλα μου και στα καλά και στα άσχημα”.

Ποιό ήταν το παιχνίδι-κλειδί που σας οδήγησε στην κορυφή; “Κάθε μέρα, κάθε μέρα στην προπόνηση. Βλέπω τους παίκτες μου πώς προπονούνται. Είχα αυτοπεποίθηση γιατί είναι ξεχωριστοί παίκτες, ξεχωριστά παιδιά”.

Και την Τετάρτη έχετε ακόμα έναν τίτλο μπροστά σας… “Ο πρόεδρος δεν ενδιαφέρεται για το κύπελλο γιατί θέλει το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά θα προσπαθήσουμε το να κερδίσουμε και αυτό!”, είπε αστειευόμενος ο Ιταλός, που πριν επιστρέφοντας στην θέση του αγκάλιασε τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!