Ο πρόεδρος διαφωτίζει

Ο Πρόδρομος Πετρίδης συνηθίζει να είναι αρκετά κατατοπιστικός σε βραδιές βραβεύσεων έτσι και το βράδυ της Δευτέρας συνέχισε την παράδοση. Σε αντίθεση με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας ο πρόεδρος μίλησε για κάθε περίπτωση παίκτη ξεχωριστά.

Όπως προκύπτει η περίπτωση του Καρλάο παρουσιάζει εμπλοκή ενώ για τον Ουζόχο έκανε προσεκτικές τοποθετήσεις, διαψεύδοντας ότι υπάρχει συμφωνία και μεταθέτοντας τις τελικές αποφάσεις σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι σχετικές τοποθετήσεις:

Για τις ανανεώσεις: «Έγιναν προτάσεις σε Βάτερμαν και Μοράις, θα έχουμε συνάντηση την Πέμπτη. Με τον Καρλάο έχει συμβόλαιο και σκέφτεται αν θέλει να μείνει. Μιλήσαμε μαζί του, έχει μια μικρή ρήτρα αν θέλει να φύγει».

Για Νατέλ και Καζού: «Του Νατέλ είναι πολύ πιο δύσκολη περίπτωση, έγινε μια επαφή. Του Καζού είναι πολύ πιο εύκολη και του κάναμε πρόταση».

Για Ουζόχο: «Γράφτηκαν πολλά που δεν ισχύουν. Έπαιξε σε 2-3 παιχνίδια και ναι έδειξε καλά στοιχεία. Αλλά περιμένουμε την απάντηση του Βάτερμαν και μετά θα δούμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις».

Για το Χάνι: «Έγιναν κάποιες επαφές και κάποια πράγματα είναι ήδη προσυμφωνημένα. Όμως πρώτα πρέπει να λύσουμε τα εσωτερικά μας θέματα».

Για το αν θα πωληθεί παίκτης: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση, φτάνει να τον ικανοποιεί».

Για το κεφάλαιο φορ: «Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις φορ. Όταν φέραμε το Ρέζα όλοι παραξενεύτηκαν πως τον φέραμε. Δε μας βγήκε, βρήκαμε μια λύση τον δώσαμε δανεικό να μειώσουμε τη ζημιά μας».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!