Αξιόπιστος

Ο Πάρντο βγήκε από τη ναφθαλίνη αφού θα είναι αυτός που θα υπερασπίζεται την εστία μας στο κύπελλο. Αν προκριθούμε θα οφείλεται και σε αυτόν αφού σήμερα ήταν θετικός και το ίδιο θα πρέπει να κάνει και στο Τσίρειο όπου τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

Μετά τον αγώνα ο Ούρκο είπε τα ακόλουθα:

«Δεν παίξαμε πάρα πολύ καλά σήμερα.  Δεν πήραμε τη νίκη αλλά πήραμε την καλύτερη ισοπαλία που είναι να μην δεχθούμε γκολ εντός έδρας.  Θέλαμε τη νίκη όμως και η ισοπαλία μας αφήνει για πιθανότητες για την πρόκριση».

Για τη ρεβάνς στο Τσίρειο τόνισε: «Δεν θα πάμε στο Τσίρειο για την ισοπαλία με γκολ. Θα πάμε για να παλέψουμε για τη νίκη όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα».

Για την απουσία μεγάλης μάζας του  κόσμου από το γήπεδο λόγω της τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών: «Με τα παιδιά ήταν όμορφη ατμόσφαιρα όμως είναι διαφορετικό να παίζει ς σε γεμάτο γήπεδο. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι κακό ειδικά για τους ποδοσφαιριστές που έχει καιρό αρκετό να αγωνιστούν»

Για το επικείμενο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ομόνοια επισήμανε: «Κάθε επόμενο παιχνίδι πλέον είναι σημαντικό για μας, όχι μόνο το επόμενο με την Ομόνοια. Σαν τελικό βλέπουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!