Αυτός φταίει για το ξέσπασμα

Ο Μπαλταζάρ παρουσιάστηκε σίγουρος για την ομάδα του και προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας αφού θέλει πολύ να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του ηθικού αυτουργού για το κλαψούρισμα του κάττου..

“Συμφωνώ απόλυτα με τον Σωφρόνη που είπε πως βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δυο καλύτερες ομάδες. Πολύ καλό ντέρμπι με συναίσθημα, γκολ, πάθος και ένα γεμάτο στάδιο. Μπράβο στο ΑΠΟΕΛ, τον Απόλλωνα και το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Ξέραμε ότι ο Απόλλωνας θα ερχόταν εδώ για να κερδίσει. Μας ξάφνιασε λίγο με τους δυο στράικερ μπροστά αλλά προσαρμοστήκαμε γρήγορα και ξεκινήσαμε δυνατά. Όμως ο Απόλλωνας σκόραρε στην πρώτη φορά που μπήκε στην περιοχή. Η ομάδα μου αντέδρασε πολύ καλά. Με την πίεση που είχαμε και με τα άλλα αποτελέσματα με τον Απόλλωνα, πνευματικά θα μπορούσαμε να καταρρεύσουμε. Όμως έδειξαν δυνατή προσωπικότητα και ισοφαρήσαμε. Μετά από αυτό το γκολ η μοναδική ομάδα που προσπάθησε να κερδίσει ήταν η δική μας, φυσικά είχαμε την πίεση να κερδίσουμε.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε λίγο όμως είχαμε φάσεις στην αντεπίθεση και θα μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε την φυσιολογική, δυνατή αντίδραση από τον Απόλλωνα αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ και να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς. Τίποτε δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έμειναν με πολύ καλές ομάδες. Κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ήταν εκπληκτικός ο κόσμος, εκπληκτικό το ΓΣΠ γεμάτο. Η στήριξή τους είναι πολύ σημαντική για εμάς. Συγχαρητήρια στον κόσμο, καταλαβαίνω τη χαρά τους αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα να πανηγυρίσουμε. Σιγά σιγά θα φτάσουμε εκεί αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Συγχαρητήρια στον Σωφρόνη και τον Απόλλωνα, είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X