Αυτός;

Χθες ζήσαμε στιγμές που μόνο ο Θρύλος μπορεί να μας δώσει. Στο πρώτο ημίχρονο ανατρέψαμε το σκορ και με κατοχή 68% δείχναμε να ελέγχουμε τον αγώνα και πως η πρόκριση θα ερχόταν εύκολα. Από το δεύτερο ημίχρονο και μετά ζήσαμε εφιαλτικές στιγμές.

Η αδυναμία πήγαζε από την άμυνα μας που σε καμία περίπτωση δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη. O Ζόρζε ίσως να θέλει να πιάσει περισσότερα παιχνίδια πάνω του για να δέσει με τους υπόλοιπους. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τον Geraldes αν και ο Ουζουνίδης δείχνει να του έχει περισσότερο εμπιστοσύνη από άλλους. Ο 22χρονος Σάντος δείνει να μην μπορεί χωρίς κάποιο ηγέτη δίπλα του. Ο Ενσούε το πάλεψε από την αριστερή πλευρά αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερος στα δεξιά ή ακόμα και στο κέντρο της άμυνας. Σάντος και Σιέλης μπορούν να πιάσουν τα λεπτά συμμετοχής που χρειάζονται σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Υπάρχει και η επιλογή όμως του Μερκή. Μπορεί να διανύει το τέλος της καριέρας του αλλά να θυμίσουμε ότι στην περσινή σεζόν ήταν 4ος σε λεπτά συμμετοχής (2743) και 2ος σκορερ με 9 τέρματα. Με ένα καλό Μερκή και δίπλα του τις επιλογές Γκόμες ή Ενσούε τα πράγματα διορθώνονται έστω και προσωρινά. Ο Μερκής χθές ήταν στη 18άδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X