Το μάθημα και ο προβληματισμός

Ο Ουζουνίδης είπε ότι πρέπει να προβληματιστούμε και έχει δίκαιο. Ο πρώτος μάλιστα που πρέπει να το κάνει ο ίδιος αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να παρουσιάσει μια ομάδα που να μην σκορπά τον προβληματισμό και την απογοήτευση.

Οι δηλώσεις του…

“Ο στόχος ήταν η πρόκριση. Τον πετύχαμε με αυτό τον τρόπο. Κοιτώντας το παιχνίδι πρέπει να προβληματιστούμε. Στο 2ο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν πιο φρέσκος, εμείς σταματήσαμε να παίζουμε. Παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι τους. Βγήκαμε εντελώς εκτός από το παιχνίδι. Χάσαμε την ηρεμία μας. Γι΄ αυτό τον λόγο δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Τον στόχο μας τον πετύχαμε. Μένει ο τελικός. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας γίνει μάθημα. Η αλήθεια είναι πως αν σταματήσουμε να παίζουμε δεν γίνεται. Βλέπετε και σεις πως σε τέτοια παιχνίδια δεν έχεις κάποιον να σε σπρώξει, κάποιον να σε βοηθήσει. Δεν είχαμε τον κόσμο μαζί μας”.

Εντυπωσιαστήκαμε αρνητικά από την απόδοση του 2ου ημιχρόνου…
“Δεν είχαμε την φρεσκάδα στο 2ο ημίχρονο. Παρασυρθήκαμε στο παιχνίδι τους και σταματήσαμε να παίζουμε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό.”

Για τον Εμίλιο Ενσούε, έμεινε στο αριστερό άκρο. Ποια θα είναι η λύση, έχοντας δυο δεξιοπόδαρους μπακ, τους Ενσούε και Ζεράλδες;
“Δεν είχαμε αριστερό μπακ. Ο Ενσούε είναι και καλός αμυντικός. Ο Ζεράλδες είναι πολύ καλός παίκτης. Ο Εμίλιο γνωρίζει πως μπορεί να γίνει ένα καλό στόπερ. Έχω δυο πολύ καλούς παίκτες. Στους καλούς παίκτες μπορεί να τους βρεις μια θέση. Καλύτερα για μένα που ο Ενσούε έπαιξε αριστερά αντί του Ζεράλδες”.

Είπατε πως είστε προβληματισμένοι, που θα εστιάσετε;
“Να συνεχίσουμε να παίζουμε 90λεπτά. Κάναμε λάθη που δεν είναι να τα λέμε δημόσια. Με μια κακή εμφάνιση προκριθήκαμε.”

Γιατί δεν προχωρήσατε σε απόκτηση αριστερού μπακ;
“Δεν μπορούσαμε να πάρουμε άλλο ξένο παίκτη. Όλους μας έχει στεναχωρήσει που βγήκε ο Ντράγκαν. Δυστυχώς έπρεπε να μείνει εκτός. Θέλω να τον ευχαριστήσω. Ήταν κύριος, παιδί με ήθος. Ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι γι’ αυτή την απόφαση.”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X