Μπηχτές για τα πέναλτι

Ούτε ο προπονητής μας δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο τον μη καταλογισμό των δυο πέναλτι που είχε η ομάδα μας στα πρώτα λεπτά. Ο Κρίστιανσεν κλήθηκε επίσης να σχολιάσει την αποχώρηση του Καρλάο και το μεταγραφικό πλάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Κάναμε ένα καλό, σοβαρό παιχνίδι σήμερα. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά… δεν ξέρω τι έπρεπε να κάνουμε για να πάρουμε ένα πέναλτι αλλά στο τέλος όμως πετύχαμε πέντε γκολ μέσα από την δουλειά την πίστη και την προσπάθεια που έβγαλε η ομάδα. Ήταν σημαντικό να τελειώσουμε αυτή την αγωνιστική στην κορυφή μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και τώρα είναι υποχρέωσή μας να προστατέψουμε αυτή την θέση. Κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Δόξα που θα είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελα να έχουμε πολλούς οπαδούς δίπλα μας”.

Σε ερώτηση πως διαμορφώνεται το μεταγραφικό πλάνο μετά την αποχώρηση του Καρλάο: “Είναι άσχημα νέα ότι φεύγει ένας από τους σημαντικούς μας παίκτες αλλά η ομάδα απέδωσε σήμερα. Τώρα δεν έχουμε τον Καρλάο και θα προσπαθήσουμε να βρούμε αντικαταστάτη… Παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν να παλέψουμε στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη”.

Αν θα γίνουν και οι τέσσερις μεταγραφές: “Δουλεύουμε σκληρά για φέρουμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες. Είναι δύσκολο αλλά νομίζω στο τέλος θα πάμε καλά”.

Σε ερώτηση για τα πέναλτι: “Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό φέτος αλλά ελπίζω ότι στο τέλος αυτό θα είναι σε ισορροπία με τις ευκαιρίες που φτιάχνουμε. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς αλλά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ”.

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!