Μπορεί να τον δούμε και βασικό;

Ένας από τους παίκτες που κέρδισαν σε χρόνο ρεκόρ τον Δώνη είναι ο Εμπεσίλιο. Ο Ολλανδός από βασικός υποψήφιος για αποχώρηση είναι πλέον ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του προπονητή μας και το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα τον δούμε βασικό στον αγώνα με την Σλάβια.

Ο Δώνης δεν έκανε κάποιο θαύμα παρά μόνο να χρησιμοποιήσει τον Εμπεσίλιο στη φυσική του θέση και ο παίκτης με τη σειρά του άρπαξε την ευκαιρία. Κινούμενος στον κεντρικό διάδρομο ο Ολλανδός μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία του τόσο μοιράζοντας παιχνίδι όσο και προωθούμενος στην περιοχή του αντιπάλου όπου μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος.

Αν θεωρήσουμε δεδομένη τη διάταξη 4-2-3-1 ο προπονητής μας πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε έναν εκ των Μπερτόλιο και Εμπεσίλιο για τον παίκτη που θα κινείται μπροστά από το δίδυμο των Μοράις και Βινίσιους.

Ο Αργεντινός έκανε με τη Βιτορούλ το καλύτερο του παιχνίδι και είναι για αυτό που υπάρχει ένα δίλημμα.

Βέβαια υπάρχει και η επιλογή να δούμε και τους δυο στο αρχικό σχήμα με τον Μπερτόλιο να παίζει στο αριστερό άκρο, κάτι όμως που θεωρείται πιο ακραία επιλογή από τη στιγμή που υπάρχουν ετοιμοπόλεμοι οι Ορ και Αλωνεύτης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!