Ο Δώνης για DNA και εμπειρία

Ο Δώνης στη δημοσιογραφική του σκιαγράφησε τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα με την Σλάβια κάνοντας ιδιαίτερα έμφαση στην εμπειρία των δύο ομάδων και την ανάγκη να μπούμε δυνατά από την αρχή προκειμένου να φέρουμε τον αγώνα στα μέτρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πιο είναι το ιδανικό αποτέλεσμα:

“Δεν το αντιμετωπίζω έτσι. Είναι εύκολο να λες για ιδανικό αποτέλεσμα όμως δεν είναι έτσι. Έχουμε ένα παιχνίδι με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Είναι έμπειρη ομάδα όμως εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Να είμαστε πειθαρχειμένοι και καλοί όταν έχουμε την μπάλα κι όταν κάνουμε άμυνα. Στόχος είναι να κερδίσουμε”.

Για τις διαφορές του ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τους αγώνες με Βιτορούλ και Απόλλωνα:

“Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό Είχαμε περισσότερο χρόνο να δουλέψω αυτή τη φορά. Με τον Απόλλωνα είχαμε εννιά αλλαγές κι είναι εύκολο να χαθεί η ισορροπία. Είναι ευχάριστο ότι έχω όλους τους παίκτες στη διάθεση μου και θα κρίνω το βαθμό ετοιμότητας. Σε σχέση με την προηγούμενη μου θητεία οι ποδοσφαιριστές έχουν τη διάθεση και πειθαρχία. Έχουνε δουλέψει εξαιρετικά αυτό το διάστημα κι αυτό με χαροποιεί. Θα μπούμε από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε το παιχνίδι χωρίς να φοβηθούμε κάτι”.

Για την Σλάβια:

“Είναι πολύ καλή και σοβαρή ομάδα με συγκεκριμένο πλάνο στο 4-3-3. Έχουν έμπειρους ποδοσφαιριστές. Σε σύγκριση με τη Βιτορούλ είναι πιο έμπειρη. Είμαστε ισοδύναμες ομάδες και αυτή που θα είναι σε καλύτερο βράδυ θα πάρει το αποτέλεσμα”

Για το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ είναι πιο έμπειρη ομάδα:

“Στο ποδόσφαιρο το DNA των ομάδων παίζει ρόλο. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έπαιξαν με μεγάλους αντιπάλους. Είναι πλεονέκτημα για τη δικιά μας ομάδα γιατί ξέρουμε από πριν τι θα αντιμετωπίσουμε Έχουμε καλύτερη ποιότητα σαν ομάδα. Πρέπει να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας”

Για τον κόσμο…

“Έχουν περάσει χρόνια από το καιρό που μπήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι κι αυτό ένα κίνητρο. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος παρά το δύσκολο της ημέρας θα κάνει το καθήκον του και θα είναι δίπλα μας”

Αν το ότι η ομάδα έχει εξασφαλισμένη θέση σε Ευρωπαϊκούς ομίλους βάζει πίεση:

“Επειδή υπήρξα ποδοσφαιριστής και έχω παίξει τέτοια παιχνίδια θα σας πω κάτι. Όταν είμαι απελευθερωμένος έπαιζα πιο καλά. Άρα αν είχαμε να παίξουμε για οικονομικούς και τόσους άλλους λόγους θα ήταν πιο δύσκολο. Προτιμώ να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να αγωνιστώ απέναντι σε Άγιαξ, Μπαρτσελόνα και Παρί”

Για τον Λούκας Σόουζα:

“Αυτό που πρέπει να πω είναι πως έχουμε ένα περισσότερο ξένο άρα κάποιος πρέπει να βγει έξω. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του κάνει προπόνηση όμως χρειάζεται κάποια φιλικά για να πάρει ρυθμό. Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα βρούμε τον τρόπο να δηλωθεί στο ρόστερ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X