Μπορούμε και τα δυο;

Θεωρητικά ο στόχος μας είναι το νταμπλ. Πρακτικά η ομάδα μας είναι στο -7 από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ενώ αύριο μπαίνει στα δύσκολα όσον αφορά το θεσμό του κυπέλλου με τον αγώνα απέναντι στη Σαλαμίνα. Οι επόμενοι δυο μήνες θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανταποκριθεί και στους δυο θεσμούς προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα ή αν θα κλατάρει.

Τα δεδομένα δεν είναι υπέρ μας αλλά γίνεται μια τελευταία προσπάθεια να διορθωθούν όσα διορθώνονται για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Μπορεί οι υπεύθυνοι να δηλώνουν ότι ο στόχος μας είναι το νταμπλ αλλά αυτό που πρέπει να τους προβληματίσει είναι αν το υφιστάμενο ρόστερ μπορεί να αντέξει τη φθορά και κούραση του κυπέλλου.

Έχοντας ξεμείνει από κεντρικούς αμυντικούς, με πολλούς παίκτες κουρασμένους και συχνά τραυματίες ο Κετσπάγια καλείται να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ. Το να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως οι Ιωάννου, Στίλιτς και Πιατκόφσκι δεν πρέπει να θεωρείται αρνητικό αφού μόνο με ένα έλεγχομενο rotation θα μπορέσει να βγει η χρονιά.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα:

Waterman, Κίσσας, Pardo, Sergio, Milanov, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Amorin, Αναστασίου, Morais, Vinicius, Χριστοδούλου, Vander, Αλεξάνδρου, Εφραίμ, Χαραλαμπίδης, Γιαννιώτας, Stilic, De Vincenti, Cavenaghi, Piatkowski, Σωτηρίου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!