Χορηγός φανέλας

Όπως ήταν φυσικό ο Πρόδρομος Πετρίδης έπρεπε να πει στη σημερινή δημοσιογραφική τους λόγους που η φανέλα του ΑΠΟΕΛ έμεινει “απούλητη” και ανέφερε τα ακόλουθα:

Δυστυχώς τα τελευταία τρία χρόνια το οικονομικό περιβάλλον της Κύπρου δεν ευνοεί την εξεύρεση χορηγών στο μέγεθος που αρμόζει σε ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ. Φέτος με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ΜΤΝ μετά από 8 χρόνια, έγιναν αρκετές συναντήσεις με εταιρείες που ενδιαφέρθηκαν για να πάρουν το κύριο χορηγικό πακέτο. Όμως καμία πρόταση δεν ήταν στο ύψος της προσφοράς που θέσαμε ως κατώτερο όριο. Κοιτάζοντας την πραγματικότητα και των άλλων ομάδων διαπιστώνεται το εξής φαινόμενο. 13 από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος να έχουν τον ίδιο χορηγό. Κάτι που υποδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος.

Ακόμα και η διοργάνωση του πρωταθλήματος που μέχρι και πριν από δύο χρόνια ήταν χορηγημένη δεν είχε εξεύρει χορηγό και τελικά η κατάληξη είναι χορηγός να είναι ο ίδιος όπως και στις 13 από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλω να επαναλάβω ότι προτάσεις για κύρια χορηγία της φανέλας, υπήρξαν. Όμως δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε συμφωνία με ένα ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που αξίζει η κύρια χορηγία σε μια ομάδα του μεγέθους του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποφασίσει μετά από τα δεδομένα που σας ανέφερα, να παραχωρήσει τον κύριο χώρο προβολής στην αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας, σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Θα δοθούν οι σχετικές πληροφορίες σε διάσκεψη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και από τον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Άχνας θα προβάλλεται στην αγωνιστική μας εμφάνιση. Αυτό είναι μια πρακτική που έχει εφαρμοστεί και από άλλες μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό οι οποίες σεβόμενες την ελάχιστη αξία προβολής του ονόματος της ομάδας, προχωρούν σε τέτοιας μορφής ενέργειες. Είναι μια απόφαση κοινωνικής ευθύνης που οφείλει να πάρει η εταιρεία εξυπηρετώντας με προβολή έναν ιερό σκοπό, μέχρι να βρεθεί οικονομικός χορηγός.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!