Χωρίς παράπονο

Με τους 3 βαθμούς και την εμφάνιση των παικτών που θεωρούνται παγκίτες δεν μπορεί να έχει παράπονο ο Πουρσαϊτίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κερδίσαμε ένα παιχνίδι εναντίον μια ομάδα που είχε πολλά προβλήματα με τον κορωνοϊό. Παίξαμε πειθαρχημένα, είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και δεν τα καταφέραμε. Θα μπορούσε και ο αντίπαλος να σκοράρει στη φάση με το δοκάρι. Αυτά γόινονται όταν χάνεις ευκαιρίες. Δεν έχω παράπονο, μετά από πολύ καιρό αρκετά παιδιά παίξανε και είχαν καλή διάθεση και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Κάθε παιχνίδι κρατάμε τα θετικά και βελτιώνουμε αυτά που θέλουμε να βελτιώνουμε. Προσπαθούμε να παίρνουμε όλους τους βαθμούς.

Χαμένες ευκαιρίες
Δεν με ανησυχεί.  Είχαμε αρκετά παιχνίδια που σκοράραμε και αρκετά γκολ. Πριν να έρθω εγώ ήταν με το σταγονόμετρο οι ευκαιρίες. Σίγουρα θέλουμε να τελειώνουμε τις ευκαιρίες. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Θα με προβλημάτιζαν οι χαμένες ευκαιρίες αν δεν κερδίζαμε τα παιχνίδια.

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση
Το ΑΠΟΕΛ είναι συνηθισμένο στα μεγάλα παιχνίδι. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι με την Ανόρθωση και νομίζω θα κριθεί η πρόκριση και στα 2 παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία καλή εικόνα και ένα καλό αποτέλεσμα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!