Δανεικός αλλά για διετία

Συνεχίζεται η τακτική της έλευσης παικτών υπό μορφή δανεισμού αφού δεν υπάρχει περιθώρια για αγορά οποιουδήποτε. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώθηκε σήμερα η απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Σάντος.

Πρόκειται για 22χρονό κεντρικο αμυντικό ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο Β με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την Clube de Regatas do Flamengo για δανεισμό του ποδοσφαιριστή Rafael Santos de Sousa.

Ο Rafael Santos αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Είναι γεννημένος στις 02/02/1998 (22 ετών) και αποτελούσε μέλος του ρόστερ, στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε έχοντας μια συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε ταυτόχρονα στο πρωτάθλημα Campeonato Carioca όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής. Έχει επίσης κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή ένα χρόνο προηγουμένως στο Copa São Paulo de Futebol Júnior.

Η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή θα είναι διετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2022. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Κύπρο, στα μέσα Ιουνίου.
Καλωσορίζουμε τον Rafael στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ασπίδα στο στήθος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X