Συμβιβάστηκε στη νέα τάξη πράγματων

Ο Μερκής θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα μας αφού έστω και με καθυστέρηση οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος. Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση ο παίκτης έδειξε την απαιτούμενη κατανόηση που έδειξε και η οποία σχετίζεται με το οικονομικό μέρος της συμφωνίας.

Η μείωση που έγινε στις ετήσιες απολαβές του παίκτη θεωρείται μεγάλη έστω και αν είναι ένας από τους χαμηλόμισθους.

Ιδανικά το παράδειγμα του Μερκή πρέπει να ακολουθήσουν πολλοί άλλοι που πληρώνονται πλουσιοπάροχα αλλά δεν προσφέρουν όσα αναμένεται.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μερκή. Η συνεργασία είναι μονοετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2021.

Ο Γιώργος Μερκής ήρθε στην ομάδα μας, τον Ιανουάριο του 2016. Αποτελεί βασικό στέλεχος της, σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του και πανηγύρισε μέχρι στιγμής μαζί με τον ΑΠΟΕΛ, 4 πρωταθλήματα και ένα Super cup. Αγωνίστηκε μέχρι τώρα σε 103 αγώνες πρωταθλήματος, σκοράροντας 9 γκολ. Έπαιξε επίσης σε 28 ευρωπαϊκούς αγώνες πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Γιώργο Μερκή για την κατανόηση που επέδειξε στις μεταξύ μας συζητήσεις. Του ευχομαστε καλή επιτυχία και να πανηγυρίσει ακόμα περισσότερους τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X