Δεν ανησυχεί για τον μέλλον του

Και όμως ο Μπαλταζάρ ρωτήθηκε την πιο άβολη ερώτηση σήμερα αφού κλήθηκε να σχολιάσει τη φήμη ότι θα απολυθεί αν χάσουμε από την Χαποελ Μπερ Σεβά. Ο προπονητής απάντησε με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο αλλά το ζητούμενο είναι να μην συμβεί το μοιραίο.

Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη…

Ήσασταν απογοητευμένος από την ήττα στο Τάλιν, τι περιμένετε στο Ισραήλ;

“Ναι ήμουν απογοητευμένος. Γιατί γνωρίζω ποια είναι η ποιότητα της ομάδας μου. Μετά το 5-0 έπρεπε να έχουμε διαφορετική στάση. Ήμουν επίσης απογοητευμένος για το τι μου έδειξαν οι παίκτες στις προπονήσεις και τι έδειξαν στο γήπεδο. Για αύριο είναι διαφορετικός αγώνας, θέλουμε να προκριθούμε και η αντίδραση των παικτών μου πρέπει να είναι πολύ καλη. Δεν φοβάμαι για την δέσμευση των παικτών μου για αύριο”.

Τι ξέρετε για την Μπερ Σέβα;

“Είναι η πρωταθλήτρια, έχει τον ίδιο προπονητή, τους ίδιους ποδοσφαιριστές και έχουν ποιότητα ατομικά. Έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες της Μπερ Σέβα”.

Με Σούντουβα και Φλόρα η ομάδα είχε μπλακ αουτ για μερικά λεπτά. Τι θα κάνετε για αυτό; Είναι η τελευταία ευκαιρία.

“Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Σέβομαι τους αντίπαλους μου, όσο και αν προετοιμαστείς αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να έρθουν. Έδειξα δημόσια στους παίκτες μου τι δεν έπρεπε να κάνουν”.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις. Ακούγεται πως μπορεί να αποχωρήσετε σε περίπτωση ήττας;

“Θέλουμε να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε την κατάσταση και πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση. Για την δουλειά μου είναι το λιγότερο. Το πιο σημαντικό είναι το μέλλον του ΑΠΟΕΛ. Έχω το ίδιο κίνητρο που έχω από την πρώτη μέρα και μέχρι σήμερα. Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου”.

Για τον Ρέζα, είστε απογοητευμένος που δεν μπορεί να παίξει;

“Επικεντρώνομαι μόνο στο αθλητικό κομμάτι της δουλειάς μου. Μένουν εκτός   όλα αυτά που δεν ταιριάζουν με τον αθλητισμό”.

Τι αποφασίσατε για την εντεκάδα;

“Απομένει μια προπόνηση σήμερα. Δεν μπορώ να πω ποιοι θα παίξουν αλλά το 90% της εντεκάδας είναι στο μυαλό μου”.

Για τη ψυχολογία της ομάδας; 

“Τα παθήματα με Σούντουβα και Φλόρα έχουν δώσει μάθημα στην ομάδα. Με αυτά που δίνουν οι παίκτες μου στην προπόνηση δεν φοβάμαι τίποτα”.

Για την εμπειρία των δυο ομάδων. Το ΑΠΟΕΛ έχει περισσότερη εμπειρία…

“Στο παρελθόν το ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Για αυτό είναι και έμπειρο. Θα μας βοηθήσει και αύριο. Οι περισσότεροι παίκτες που έπαιξαν με τη Φλόρα, είχαν αγωνιστεί με τη Ντόρτμουντ που έκαναν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που μπορεί να συμβεί. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα”.

Η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα; 

“Σε ευρωπαικό εκτός έδρας παιχνίδι ναι, είναι καλό αποτέλεσμα”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!