Γαμίκουλας

O Εμπεσίλιο έγινε πρώτο θέμα στο “Έχεις πακέτο” της Ρωσίας αφού δυο καλονές τον καταγγέλουν ότι τις άφησε έγγυους το ίδιο χρονικό διάστημα, τους έταξε διάφορα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε (ήρθε στο ΑΠΟΕΛ).

Η ιστορία ξεκίνησε εδώ και μήνες όταν η Ρωσίδα Άννα Μπαγκαγιέβα ισχυρίστηκε ότι έχει μια κόρη, την Μαλένα, από τον Εμπεσίλιο. Είπε ότι μαζί επέλεξαν το όνομα, έκαναν σχέδια, αλλά ξαφνικά τα συναισθήματα του Λορέντζο άλλαξαν και σταμάτησε να επικοινωνεί. Όπως υποστήριξε στην εκπομπή «Let them talk» η Άννα Μπαγκαγιέβα έμαθε για την εγκυμοσύνη μετά την αποχώρηση του Εμπεσίλιο από την Ανζί και τη μετακόμισή του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο ποδοσφαιριστής αρχικά δέχθηκε ότι είναι ο πατέρας του κοριτσιού, όμως στη συνέχεια σταμάτησε να επικοινωνεί.

Όπως μεταδίδουν τα Mέσα στη Σερβία, η Άννα Μπαγκαγιέβα αποφάσισε ότι ο Λορέντζο πρέπει να κληθεί να λογοδοτήσει και άσκησε αγωγή ενώπιον δικαστηρίου. Η Μπαγκαγιέβα απαιτεί ο ποδοσφαιριστής να περάσει ένα τεστ πατρότητας και να πληρώσει για τη διατροφή του παιδιού του.

Η δεύτερη κοπέλα είναι η Ντάρια Ντανιλίνα, η οποία υποστηρίζει ότι έχει γεννήσει το γιο του Λορέντζο, τον Ματέο. Όπως ανάφερε, πήγε μαζί με τον ποδοσφαιριστή στην Ολλανδία και έχει μάλιστα γνωρίσει την μητέρα του και τις αδελφές του. Επιπλέον, υποστήριξε, ότι ο ποδοσφαιριστής τής είπε ότι θέλει πραγματικά ένα παιδί, αλλά μετά τη γέννηση του γιου του πολύ γρήγορα «κρύωσε» και σταμάτησε να επικοινωνεί

Εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή παρακολούθησε, επίσης, την εκπομπή «Let them talk» και είπε ότι ο Λορέντζο βοήθησε τα δύο κορίτσια, ακόμη και για να αγοράσουν καροτσάκια.

Είπε ότι ο Εμπεσίλιο θέλει να πραγματοποιήσει τεστ DNA και μετά να μιλήσει για μία φιλική συμφωνία. Δεν αμφισβητεί ότι είχε στενή σχέση με την Ντάρια και ότι ο Ματέο είναι ο γιος του, αλλά για την Άννα έχει αμφιβολίες και γι’ αυτό επιμένει σε μια εξέταση DNA.
Όπως είπε ο εκπρόσωπός του, ο ποδοσφαιριστής θα δώσει οικονομική βοήθεια μόνο εάν αποδειχθεί μέσω του τεστ πατρότητας. Εάν επιβεβαιωθεί, τότε είναι διατεθειμένος να πληρώνει σταθερά, 1500 ευρώ το μήνα. Ένα ποσό για το οποίο τα κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένα, καθώς αναμένουν μεγαλύτερη διατροφή στηριζόμενες στις αμοιβές του ως ποδοσφαιριστή.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τέλος του προγράμματος, άνοιξε ο φάκελος με τα αποτελέσματα του τεστ DNA, στο οποίο φάνηκε ότι η Μαλένα και ο Ματέο είναι αδέλφια από τον ίδιο πατέρα κατά 99%.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!