Δεν αρκεί ότι τους ξέρει

Οι αναμετρήσεις με την Αεκ θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το φετινό πρωταθλητή αφού οι υπόλοιπες ομάδες δεν δείχνουν ικανές να προκαλέσουν πολλές και ασύμμετρες απώλειες στον βασικό μας αντίπαλο ή και σε εμάς. Ο αυριανός αγώνας είναι με αυτά τα δεδομένα σημαντικός αφού είναι ο πρώτος από τους τέσσερις που θα δώσουν οι δυο ομάδες.

Μια παράμετρος που συζητείται είναι αυτή που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να έχει πλεονέκτημα λόγω Κρίστιανσεν αφού ο προπονητής μας γνωρίζει καλύτερα και από τον νυν προπονητή της Αεκ τα συν και τα πλην της μέχρι πρότινος ομάδας τους.

Παρόλο που πρόκειται για μια σημαντική παράμετρο δεν την θεωρούμε καθοριστική αφού τα τεχνικά τιμ των δυο ομάδων γνωρίζουν πολύ καλά τις δυο ομάδες. Ο Κωστή για παράδειγμα έζησε από πρώτο χέρι την περσινή Αεκ και ξέρει όπως και οι παικτές του ΑΠΟΕΛ ότι η Αεκ είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα η οποία στηρίζεται στη μεσαία γραμμή.

Η δυνατότητα και ικανότητα τους να αναπτυχθούν σωστά από τον κεντρικό διάδρομο με τους Λαρένα, Καταλά και Τομάς αλλά και τα όσα μπορούν να κάνουν οι Τετέ και Τρισκόφσκι από τα άκρα είναι αξιοσημείωτα και γνωστά.

Αυτό που θα κρίνει τον αγώνα είναι η ικανότητα των παικτών μας να βραχυκυκλώσουν την καλοκουρδισμένη μηχανή της Αεκ. Πέρσι αυτό έγινε με συγκεκριμένο τρόπο τον οποίο οι αρμόδιοι γνωρίζουν πολύ καλά. Ξέρουν επίσης ότι φέτος τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!