Δεν αρκεί το tweet

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας δεν άντεξε τη νέα βοήθεια της Ανόρθωσης από τη διαιτησία και την σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Ο Πετεβίνος έγραψε: Το σερί συνεχίζεται. Το απαιτητικό “50-50” του υιού έφθασε τα 7 (υπέρ) και 0 (κατά). Λογικά αποτελεί ρεκόρ για τέτοιο διάστημα.

Για όσους δεν το κατάλαβαν αναφερόταν στο θρασύ και αισχρό γιο του προέδρου της Ανόρθωσης ο οποίος μέσω κοινωνικών δικτύων απαιτεί από τους διαιτητές να παίζουν 50-50 την ομάδα του.

Η ουσία ομως δεν είναι η πολιτική ενός επωνύμου μαθητή μέσω κοινωνικών δικτύων αλλά ούτε και το tweet απελπισίας και ειρωνίας του δικού μας.

Το θέμα και παράλληλα το ζητούμενο ειναι πως ο ΑΠΟΕΛ και πιο συγκεκριμένα η διοικηση Πετριδη θα χειριστεί αποτελεσματικά το σκηνικό που θέλει την Ανορθωση να τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης από τη διαιτησία. Αυτό γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο από τη στάση που τηρεί παρασκηνιακά και άλλως πως ο προεδρος της ΚΟΠ που για τους δικούς του λόγους επιθυμεί να εχει τον Πουλλαίδη σύμμαχο και συνεργάτη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X