Σπρώχνεται άγρια με τις ευλογίες του Κωστάκη

Η Ανόρθωση πέτυχε ακόμα μια νίκη η οποία μάλλον δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη βοήθεια της διαιτησίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό όπως επίσης και το ότι ο πρωταγωνιστής του σπρωξίματος δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Δημητρίου. Ο ψηλός είναι για να μην ξεχνιόμαστε βασικό μέλος της κλίκας από τη Λαρνάκα η οποία με νονό τον Καπιτανή επιχειρεί ένα ελέγξει πρόσωπα και καταστάσεις.

Όπως έχουμε αναφέρει και πέρσι όλα αυτά γίνονται με την ανοχή ή και τις ευλογίες του καρεκλοκένταυρου Κουτσοκούμνη. Ο πρόεδρος της ΚΟΠ έπρεπε να φέρει με το μέρος του την μοναδική ομάδα που τον πολεμούσε μέχρι το καλοκαίρι και είναι φανερό ότι τα έχει καταφέρει.

Εξίσου ανησυχητική είναι και η στάση των μέσων ενημέρωσης αφού συνειδητά επιλέγουν να υποβαθμίζουν την εύνοια που τυγχάνει η Ανόρθωση ενώ επιχειρούν με κάθε τρόπο να παρουσιάζουν τον ΑΠΟΕΛ ως την ομάδα που ευνοείται.

Η διοίκηση Πετρίδη δύσκολα μπορεί να διαψεύσει τα πιο πάνω. Πρόκειται για δεδομένα που αφήνουν εκτεθειμένη και την ίδια οπότε θα πρέπει να κινηθεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!