Δεν αρκούν οι επικοινωνιακές εκλάμψεις

Πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε για ενδείξεις αλλά για ξεκάθαρη και συστηματική μη εφαρμογή των πειθαρχικών κανόνων και ιδιαιτέρα αυτών που αφορούν την εσχάτη των ποινών. Αυτά συμβαίνουν εις βάρος του ΑΠΟΕΛ σε καθοριστικούς αγώνες και ιδιαίτερα στα ντέρμπι. Η επισήμανση του Πετεβίνου μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν ξεκάθαρη θυμίζοντας ότι και σε προηγούμενους αγώνες οι διαιτητές έδιναν με την μεγαλύτερη ευκολία του κόσμου πέναλτι εις βάρος της ομάδας αλλά σε ξεκάθαρες ανατροπές παικτών μας έκλειναν τα μάτια.

Η περίεργη διαιτησία του Τράτου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πέρασε στο ντόκου από τη διοίκηση Πετρίδη λόγω της τριάρας αλλά την πληρώσαμε μια εβδομάδα αργότερα. Όσοι ασχολούνται με το παρασκήνιο ξέρουν ότι ο Νικολάου προοριζόταν για να διαιτητεύσει σε άλλο αγώνα και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή προέκυψε ο ορισμός του στο ΑΠΟΕΛ – Απόλλων.

Τον συνόδευσε στη Λευκωσία ως παρατηρητής ο Καπιτανής ενώ από την προηγούμενη μέρα ο Νικολάου δέχτηκε την ασφυκτική ψυχολογική πίεση του Αεκτζή προϊστάμενου του στην ΑΗΚ.

Είναι για αυτό που η διοίκηση Πετρίδη πρέπει να κινηθεί διαφορετικά αφού οι επικοινωνιακές εκλάμψεις δεν αρκούν. Ο ΑΠΟΕΛ κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί και όσοι αδυνατούν να αναγνωρίσουν τι συμβαίνει θα καταλήξουν να διαδηλώνουν έξω από τα γραφεία της ΚΟΠ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!