Γιγαντιαίος διαπραγματευτής

O Πάρντο είναι γίγαντας εντός αγωνιστικού χώρου και δείχνει διάθεση να είναι τέτοιος και στις διαπραγματεύσεις του με τον ΑΠΟΕΛ. Πίσω από τις τελευταίες δηλώσεις του που έγιναν μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του για παραμονή νοουμένου ότι η διοίκηση εκτιμήσει την αξία και προσφορά του. Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε ανανέωση χωρίς μείωση απολαβών αν όχι και αύξηση…

Η σχετική δήλωση στο balla:

“Εγώ είμαι καλά εδώ, η ομάδα το γνωρίζει, πιστεύω ότι και η ομάδα είναι ικανοποιημένη μαζί μου. Το μόνο που ζητάω από την ομάδα είναι να εκτιμήσει την αξία μου ως παίκτη και όσα έχω προσφέρει στην ομάδα. Και πιστεύω πως αν η ομάδα το εκτιμήσει, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ανανέωση. Η επιθυμία μου είναι να μείνω εδώ, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από την ομάδα”.

“Οι παίκτες έχουμε μάνατζερ γι’ αυτά τα θέματα και είναι φυσιολογικό όταν κάποιος αποδίδει, να υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες, δεν συμβαίνει μόνο στην περίπτωσή μου. Συμβαίνει σε όσους παίκτες βρίσκονται στη λήξη του συμβολαίου τους. Είναι καλό αυτό. Αλλά το πιο σημαντικό για μένα τώρα είναι να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα και αυτό το Κύπελλο. Τα υπόλοιπα προσπαθώ να τα αφήσω όσο γίνεται στον μάνατζέρ μου για να γίνει το καλύτερο δυνατό”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!