“Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι”

Ο Κετσπάγια παρουσιάστηκε προβληματισμένος με την απόδοση της ομάδας αφού στο καταληκτικό του σχόλιο στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα κάλεσε τους πάντες να είναι ρεαλιστές και να αναγνωρίσουν ότι δεν αξίζαμε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Ο προπονητής μας έβγαλε και την απελπισία τους για τους τραυματισμούς ενώ έπλεξε το εγκώμιο στον Αναστασίου.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Είπαμε στο ημίχρονο ότι δείξαμε πολύ μεγάλο σεβασμό σε μια ομάδα που δεν άξιζε τόσο. Δεν είναι εύκολο πράγμα όταν ένας 18χρονος είναι ο καλύτερος σου παίκτης. Χάσαμε ένα παιχνίδι, κερδίσαμε ένα παίκτη. Κάνουμε προπόνησεις με άλλους και παίζουμε με άλλους. Απουσιάζουν πέντε βασικοί παίκτες. Έχω κουραστεί να βάζω αμυντικά χαφ ως στόπερ και επιθετικά χαφ ως αμυντικά χαφ. Τον είδα και στο παιχνίδι των μικρών. Πήγε πραγματικά περίφημα. Αν έλεγα ότι κάποιος ήταν ο καλύτερος ήταν ο μικρός. Δεν θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν. Δεν πρέπει τώρα να τους πυροβολάμε. Τώρα έχουμε το παιχνίδι της Δευτέρας και πρέπει να το πάρουμε. Πήραμε ότι δώσαμε. Δεν αξίζαμε σήμερα να πάρουμε κάτι. Να είμαστε ρεαλιστές”.

“Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια με τον Αστέρα για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Μπορεί να χάσαμε σήμερα, όμως είμαστε μέσα στο παιχνίδι”.

“Δυστυχώς απογοητεύσαμε τον κόσμο, όμως ελπίζουμε ότι θα τους δώσουμε τη χαρά στο επόμενο παιχνίδι”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!