Δεν χτύπησε κανείς τον Αντωνιάδη!

Είχαν δίκαιο τελικά όσοι οπαδοί μας ορκίζονταν ότι κανένας δεν έριξε αντικείμενο στον Αντωνιάδη! Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε και με αρκετή καθυστέρηση το γραφείο τύπου αναγκάστηκε να τοποθετηθεί επίσημα. Αυτό έγινε με δήλωση του Αντωνιάδη ο οποίος αναφέρει ότι εσφαλμένα μεταφέρθηκε η πληροφορία ότι δέχτηκε αντικείμενο!

Όπως είναι γνωστό ο επίσημος ΑΠΟΕΛ διοχέτευσε στο σύνολο των μέσων ενημέρωσης ότι ο Αντανιάδης έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω χτυπήματος από αντικείμενο!

Η αλήθεια έλαμψε μετά από αρκετές μέρες με έναν τρόπο που πλέον αφήνει εκτεθειμένο τον παίκτη και τον προπονητή μας.

Είναι οι δυο που μένουν εκτεθειμένοι γιατί προφανώς ο Αντωνιάδης όντας σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είπε ένα ψέμα προκειμένου να δικαιολογήσει το αίτημα του για αλλαγή. Ο Κετσπάγια ευθύνεται γιατί ενώ γνωρίζει ότι ο Αντωνιάδης βρίσκεται εδώ και καιρό σε κακή ψυχολογικήκατάσταση επιμένει να τον χρησιμοποιεί

Η δήλωση Μάριου Αντωνιάδη:

“Επιθυμώ να αναφέρω ότι εσφαλμένα μεταφέρθηκε η πληροφορία ότι δέχθηκα αντικείμενο από την κερκίδα. Αν δημιουργήθηκε οποιαδήποτε αναστάτωση, δεν ήταν δική μου πρόθεση. Εγω μετέφερα στον προπονητή ότι με το πέρας του ημιχρόνου ένιωσα ζαλάδα και τάση για εμετό ως όφειλα. Ο προπονητής μου ανέφερε ότι θα ήταν ορθότερο να γίνω αλλαγή παρά την πρόθεση μου να συνεχίσω.”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!