Δεν είναι κοροϊδο

Ο Μακάρθι όπως και τα προηγούμενα θύματα του Πετρίδη δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Αύριο θα πάει κανονικά δουλειά όπως είπε και αν ο πρόεδρος τον απολύσει θα λάβει και αυτός όπως οι προκάτοχοι του τη σχετική αποζημίωση.

Ο προπονητής μας όπως έχουμε αναφέρει προ ημερών μετρά μέρες ή και πλέον ώρες αφού ενώ πριν λίγες εβδομαδές κρίθηκε ως ο πλέον κατάλληλος, στην πορεία ο Πετρίδης και οι παρατρεχάμενοι του έκριναν ότι είναι ανεπαρκής.

Οι δηλώσεις του Μακάρθι:

«Γίνεται όλο και πιο δύσκολο πράγμα για μένα να έρχομαι εδώ και να μιλώ. Φτάσαμε στις τέσσερεις συνεχόμενες ήττες. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε και μετά δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση.  Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες. Ήρθε η φάση του πέναλτι που έφερε την ήττα. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για την ομάδα».

Για το ενδεχόμενο να προκύψουν εξελίξεις στο θέμα τεχνικής ηγεσίας: «Η σκέψη μου είναι τι θα κάνει αύριο στην προπόνηση. Δεν είναι δική μου απόφαση αν θα μείνω».

Για τον Κλωναρίδη και την αντίδραση του: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο κορωνοϊός τον επηρέασε αρκετά, περισσότερο από όλους. Το λάθος μου ήταν που τον επέλεξα αυτόν, αντί του Κατσαντώνη. Η δουλειά του προπονητή είναι να αντιμετωπίσει και αυτά τα θέματα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα με τη συμπεριφορά των παικτών. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να αλλάξει η κατάσταση. Έχω 970 παιχνίδια στην καριέρα μου, είμαι συνηθισμένος σε δύσκολες καταστάσεις.

Αν θα ήταν καλύτερα να είχε την ομάδα από το μηδέν: «Όταν κάνεις προετοιμασία με την ομάδα, ασφαλώς και είναι καλύτερα. Όμως αυτό είναι ένα υποθετικό ερώτημα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X