Ακολουθεί πορεία χρεοκοπίας

Κάθε μέρα που περνά ενισχύει την άποψη ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν μπορεί να είναι μέλος της προσπάθειας που θα γίνει για την αποφυγή της οικονομικής και αγωνιστικής χρεοκοπίας του ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορεί γιατί είναι αυτός που με σωρεία επιλογών του έχει οδηγήσει την ομάδα στην πιο δύσκολη και τραγική κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών.

Τα επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα και οι παρουσίες σε ευρωπαϊκούς ομίλους είναι επίσης μέσα στην παρακαταθήκη του αλλά αυτά μοιάζουν με μακρινό παρελθόν που λόγω και του τρόπου που λειτουργεί δεν αποτελούν άλλοθι.

Η νέα απόλυση προπονητή που έχει προδιαγραφεί προ ημερών δεν μπορεί να αποτελέσει σωσίβιο για τη διοίκηση Πετρίδη. Ούτε ο Πουρσαϊτίδης τον οποίον πλέον θεωρεί ιδανικό προπονητή μπορεί να αλλάξει την επικίνδυνη κουλτούρα αρπαχτής που η διοίκηση εδραίωσε στον Αρχάγγελο.

Το ότι ο Πετρίδης δεν πτοείται και αδυνατεί να αντιληφθεί ότι είναι ο αδύναμος κρίκος που επηρεάζει αρνητικά τα πάντα είναι επίσης θέμα που πρέπει να προβληματίσει.

Οι επικοινωνιακοί τακτικισμοί με συναντήσεις μια χούφτας παραγόντων που έτυχε να είναι μεγαλομετόχοι αποτελούν τον ορισμό της εσωστρέφειας. Και αυτό γιατί ο πρόεδρος έχει καταφέρει να στρέψει εναντίον του τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X